Mi-am pus Bluetooth în mașină cu 5$

By | March 7, 2016

După ce am pus playerul JVC în Duster, am văzut ce bine este să poți să poți să asculți Deezer în mașină fără fir, și să ai și handsfree pe deasupra. Cealaltă mașină are un player Sony Xplod care se aude senzațional, așa că nu am vrut să-l schimbăm cu nimic altceva, dar am găsit o soluție foarte mișto și pentru conectivitate Bluetooth.

Am cumpărat un receiver Bluetooth 3.0 pe care l-am înfipt printr-un jack clasic în AUX IN. Receiverul se conectează la telefon și trimite către player ce muzică vrei tu. Are chiar și microfon integrat și poți răspunde la telefon apăsând singurul său buton.

receiver-bluetooth-masina

Calitatea audio este ireproșabilă, la fel și cea în convorbiri. Să nu credeți că se compară cu vechile modulatoare FM, n-are nicio treabă. Pe el scrie că are autonomie de 8 ore dar din cauză că eu fac drumuri cam de 30 de minute, cred că l-am folosit vreo lună până s-a descărcat. Plus că dacă îl uiți pornit, trece el automat în modul sleep după 1 minut. Sau îl poți ține conectat în permanență la un încărcător de brichetă, dacă nu vrei să-l încarci.

Simplu, ieftin, bun, fără fire și fără vorbit cu telefonul lipit de ureche în traficul ăsta imprevizibil. Ce poți să vrei mai mult?

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Mi-am pus Bluetooth în mașină cu 5$

    1. Revo Post author

      E un jack cu două capete. Nimic special. Îți fac o poză când ajung în mașină.

  1. Ciprian

    Faci si tu o lista cu ce gadgeturi folosesti, ca vreau sa dau comanda si sa nu uit ceva :))

    Reply
    1. Revo Post author

      Nici eu nu cred că le-aș ști pe toate. De pe GearBest am cumpărat ăsta, trackerul GPS/bluetooth pentru chei, camera, două baterii pentru cameră, o carcasă rezistentă la apă și un set cu vreo 10 accesorii de prindere. Probabil că voi comanda în continuare accesorii pentru cameră.

    2. Cristi U

      Am aruncat un ochi pe GearBest. Sa inteleg ca e un singur vanzator, deci imi vin mai mult produse in acelasi colet?

    3. Daeveren

      Da, iti vin toate produsele intr-un singur colet (ca la Amazon). Eu am comandat de doua ori de la ei, transport gratuit din China, coletul a venit dupa aproximativ o luna de la plasarea comenzii.

    1. Revo Post author

      Dubios, mie îmi merge ok cu Deezer. Pe celălalt telefon merge ok streamingul prin Spotify?

  2. Daeveren

    Celalalt telefon nu avea Spotify, doar muzica offline (pe cand al meu nu avea deloc muzica offline). La mine face in continuare la fel, posibil sa fie ceva de la bluetooth de la mine (am CyanogenMod ROM)

    Reply
  3. Mihai

    Ms de pont. Mi-am comandat si eu astazi unul. Sa vedem in cat timp ajunge.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: