Mi-e milă de locuitorii din Drumul Taberei

By | October 9, 2017

Astăzi am fost până în Drumul Taberei. Când am băgat destinaţia, Waze a încercat să mă convingă să mergem mai bine la Ploieşti. După ceva negocieri, a început să plângă când a înţeles că nu avem încotro şi trebuie să mergem.

Ca să se răzbune, m-a băgat la un moment dat pe nişte straduţe dintre blocuri, pe undeva printre Bulevardul 1 Mai şi Ghencea. Vai ce durere este pe acolo. Tranşee! Prăpăstii! Până şi Dusterul mă întreba dacă vreau să trec pe acolo.

Aveam impresia că bulevardele din Drumul Taberei sunt stricate din cauza lucrărilor de la metrou. Dar pentru străduţele dintre blocuri nu există nicio scuză. Acolo este opera primarilor din sectorul 6.

Şi pe cuvânt că a început să mi se facă milă de locuitorii din Drumul Taberei. Şi cu străzile, şi cu lucrările la metrou. Măcar n-au ştiut din start la ce să se aştepte când au început lucrările. Au fost duşi cu zăhărelul de primari după primari şi guverne după guverne.

R.I.P. Drumul Taberei.

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Un comentariu la: “Mi-e milă de locuitorii din Drumul Taberei

 1. Emilian

  Îmi amintesc că în 2014 a trebuit să ajung la un prieten în drumul taberei, chiar în spate la Valea Ialomiței. Era duminică dimineață, m-am urcat în mașină (șofer începător, permis de vreo 2 luni) și am plecat spre destinație.
  Pot să spun că de fapt acolo am dat adevăratul traseu pentru permis. Pe o străduță în spatele blocului de unde se lucrează la metrou a trebuit să trag când oglinda de pe o parte, când pe cealaltă pentru că altfel nu treceam. Norocul meu a fost că în capătul străzii am avut unde să întorc, că altfel lăsam mașina acolo și o mai luam când terminau metroul 😀

  Am copilărit în drumul taberei și cunosc foarte bine străduțele, însă eu le cunosc pe vremea când numărai pe degete mașinile de prin acel cartier. Acum este dezastru și probabil că o să fie tot mai rău având în vedere că se înmatriculează tot mai multe mașini de la an la an.

  Aceeași situație se regăsește mai prin toate cartierele din București și din păcate nici un primar nu are o viziune, o soluție de îmbunătățire, absolut nimic…

  Reply

Ce părere ai?