Moto se relansează pe piața din România prin Moto G4

By | August 18, 2016

Aseară am fost la un eveniment destul de interesant: relansarea brandului Moto în România. Moto G4 este primul telefon pe care îl aduce Lenovo pe piața din România, după ce au cumpărat brandul Motorola de la Google.

Moto G4 România

Moto 4G, alături de Moto G4 Plus, care va fi disponibil mai târziu, s-au lansat sub deviza “Moto. Nu mofturi”. Cele două telefoane pun așadar accent pe funcții utile, fără fițe pe care probabil nu le-ai folosi cu adevărat. Pe site-ul lenovomoto.ro găsiți mai multe detalii care spriijnă această ideologie și concursuri prin care puteți câștiga telefoane G4 sau ceasuri Moto 360.

Primul avantaj al telefoanelor pe care l-am identificat este prezența sistemului de operare Android 6.0 aproape nemodificat. E greu să găsești diferențe între interfața Moto G4 și cea a unui Nexus. Au și specificații bune. Iată-le pe cele pentru G4:

  • Display 5.5″ IPS cu rezoluție 1080 x 1920
  • SoC Qualcomm Snapdragon 617 Octa-core și 2 GB RAM
  • Capacitate de stocare 16/32 GB + micro SD
  • Cameră foto principală 13 MP, f/2.0 și secundară de 5 MP cu f/2.2
  • Baterie nedetașabilă de 3.000 mAh + fast charging
  • Android 6.0.1

Moto G4 are în plus un senzor de amprentă, cameră de 16 MP în loc de 13 și 2, 3 sau 4 GB RAM. Din punct de vedere al design-ului, singura diferență între ele este că Moto G4 Plus are un buton fizic în partea de jos a ecranului.

moto-g4-romania-12

M-am jucat un pic aseară cu ele și îmi plac. Sunt construite cu simț de răspundere, design-ul este simplist și mi s-au părut foarte ușoare în mână. Camera focalizează repede dar în privința calității nu își depășește condiția, apare puțin zgomot în situații de iluminare slabă. E normal.

Având în vedere că Moto G4 oferă experiența Android aproape nealterată și că update-urile de soft vin mai rapid decât la ceilați utilizatori, pare genul de telefon perfect pentru care l-aș cumpăra pentru ai mei. Sau pe care le-aș recomanda oricui pentru că de regulă în categoria asta de preț celelalte telefoane devin aproape inutilizabile după primul update major de soft.

Şi apropo de preț, Moto G4 va apărea (poate chiar azi) în oferta Orange, la un preț undeva până în 1.000 lei.

moto-g4-romania-4

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: