Mouse de gaming cu 30 de lei? Yes we can.

By | May 9, 2014

Aveam un mouse mic și portabil. Deși era ok în 90% din timp, mă cam incomoda când vroiam să joc Battlefield. Vroiam un mouse de gaming, doar că nemaiavând 16 ani, nu am fost dispus să dau mai mult de 150 – 200 de lei pe unul. Așa că mi-am cumpărat unul “provizoriu”, până mă hotărăsc la ceva mai serios.

Am găsit un Zalman ZM-M201R la ofertă și l-am luat. Până acum sunt foarte mulțumit. Are două butoane laterale care mă ajută pentru bind-uri cu diverse arme, mesaje în World Of Tanks sau next/back în browser. Este mediu ca dimensiune, destul de ușor și are două scobituri subțiri pentru degete. Stratul abraziv/cauciucat de deasupra probabil se va curăța. Este în genul celui de pe seria X7 de la A4Tech. Rotița de scroll din cauciuc nu este prea fermă, are un mic joc stânga dreapta. Dar hei, costă 30 de lei!

Bonusul adevărat: senzorul optic funcționează bine chiar și prin pat, pe cearceaf/pătură. Lucru pe care nu-l pot spune despre pompoasa tehnologie Blue Track, de la Microsoft.

Dacă vă interesează alte specificații: are 1000 dpi, 3000fps, accelerație maximă 8g și suportă 25 ips (instructions per second cred). Cântărește 89 grame.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Mouse de gaming cu 30 de lei? Yes we can.

    1. revo Post author

      Eu nu mă pot hotărâ. Îmi plac câteva modele de la Logitech, câteva de la Razer. Nici SteelSeries și Roccat nu stau rău. Așa că am luat ceva provizoriu și mă mai gândesc.

Spune-ți și tu părerea: