Nike a scos pe piață pantofii lui Marty McFly

By | October 22, 2015

Cum ieri a fost 21.10.2015, ziua în care se teleportau eroii din filmul “Back to the Future”, Nike s-a gândit să scoată din mânecă niște pantofi sport ale căror șireturi se leagă automat.

Problema este că mie mi-a plăcut întotdeauna foarte mult modelul. I-aș cumpăra chiar și dacă n-ar avea motorașul ăla care să îi strângă. De fapt, cred că i-aș prefera fără el. Doar că primul model scos de Nike în 2011 era foarte scump, iar ăștia sunt în ediție limitată, se pot cumpăra doar prin licitație. Mare păcat.

Oricum, ne îndreptăm în direcția bună (ultima știre).

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Nike a scos pe piață pantofii lui Marty McFly

  1. sunshine64sm

    N-am inteles nimic din film decit ca ai nevoie de un ceas intreg ca sa te poti incalta. Mai repede te incalti cu niste clapari decit pantofii ceia Nike care arata a bocanci. N-am vazut nici un motoras si nici un siret care sa se lege automat. Sigur filmul cela este despre Nike ???

    Reply
    1. Mihai

      Nici eu nu am inteles fara sunet. Din cate observ acum din filmulet Michael J. Fox sufera de Parkinson si practic este o performanta ca reuseste sa se lege la sireturi.

  2. Revo Post author

    Da, Michael J Fox are Parkinson și practic este o realizare faptul că reușește să se încalțe singur. Dacă ascultați cu sonor explică tipa ce se întâmplă: pantofii au un motoraș care strânge șireturile, există un buton roșu care acționează motorul pentru a le strânge și un buton verde care le slăbește.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: