Noaptea studiourilor foto pare foarte tare!

By | June 18, 2015

Mi-am spus într-o zi că o să fac o listă cu toate nopțile din București. Noaptea agențiilor, noaptea muzeelor, noaptea galeriilor, noaptea devoratorilor de publicitate, noaptea bibliotecilor, noaptea institutelor culturale și acum … noaptea studiourilor foto, deja la a doua ediție, organizată de Uncle Jeb Studio și sponsorizată de Nikon. Am ratat ceva?

google-noaptea-asta

Pare deopotrivă o idee foarte bună pentru novici într-ale fotografiei dar și pentru profesioniști într-ale narcisismului. Unele studiouri vor veni cu modele profesioniste pentru ședințe de Beauty & Glam, altele vor fi cu tricouri haioase, ATV-uri, motociclete, light painting etc.

Programul complet pentru 20 iunie este aici, cu tot cu studiourile puse pe hartă. Accesul este gratis, dar pentru unele studiouri este nevoie de înscriere în prealabil. Eu m-aș duce la cel cu motociclete, light painting și la cel de fotografie culinară sau de produs.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Noaptea studiourilor foto pare foarte tare!

  1. Andreea

    Buna,

    Noaptea Studiourilor Foto nu este organizata de Nikon, ci de unul din studiourile din line-up, mai exact de Uncle Jeb Studio. Nikon sunt doar sponsori.

    Reply
  2. Revo Post author

    Bună Andreea, scuze pentru eroare și mulțumesc pentru completare. Am modificat acum.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: