O chestie pe care o urăsc în trafic

By | February 25, 2016

Nu știu dacă urăsc ceva mai mult decât mașinile care te dublează atunci când aștepți să dai prioritate. E un fel de a spune “stai că nu ești în stare să conduci, îți arăt eu cum se face!”.

Rezultatul? Mă blochează și pe mine, se blochează și pe el. Când eu aș avea timp să ies, nu am loc de el, iar el nu poate să iasă pentru că nu vede de mine. Aici poate să iasă, pentru că nu mi-am pus la mintea lui. Dar de regulă mă duc și eu cu botul mașinii un pic mai în față, ca să-l văd cum reacționează când constată că nu prea are cum să iasă.

Plus că dacă eu eram cu privirea în stânga, atent să dau prioritate și nu-l vedeam când se strecura pe lângă mine, cam cât de greu credeți că mi-ar fi fost să mă sui peste Fiesta aia a lui dacă plecam cu demaraj?

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “O chestie pe care o urăsc în trafic

  1. Ciprian

    Pentru ca pitong 🙂
    Eu incep sa ii ador, invat din “greseli”. In zonele unde stiu ca se baga aiurea folosesc asta in avantajul meu. Bine la mine situatiile sunt fix invers, eu sunt in dreapta unde e fiesta si vine unul si ma dubleaza. Nici nu mai imi bat capul stau paralel cu el pana iese mai in fata si blocheaza prima banda. El ramane ca nu stie ce sa faca, eu trec ca imi face paravan :))

    Reply
  2. Mihai

    Aici in situatia ta este totusi bine ca nu iti obtureaza vizibilitatea, dar e mai nasol cand vrei sa intorci intr-un scuar sau sa traversezi si te dubleaza tot in dreapta. Nu mai vezi nimic de el daca are masina mai mare, el se baga cand are o fereastra si ramai tot acolo sa nu risti vreun accident…

    Reply
  3. Revo Post author

    E o prostie în oricare dintre situații te-ar dubla. Şi mai sunt ăia de nu vor să ocolească “centrul imaginar” între scuarurile de pe bulevard. Dacă te bagi și tu se ajunge la aceeași situație. El nu vede de tine, tu nu vezi de el.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: