O listă cu magazine de cadouri

By | December 15, 2014

Se aproprie deadline-ul de Secret Santa așa că la cererea publicului am încropit o listă cu câteva magazine care vând cadouri de Crăciun și nu numai. Problema este că nu am comandat decât de la un singur magazin, așa că nu știu să vă spun despre ceilalți cât de serioși sunt, dacă își respectă termenul de livrare și așa mai departe.

1) Tu.ro – Singurul magazin de unde am cumpărat până acum doar tricouri personalizate. Atât calitatea tricourilor cât și cea a imprimeurlui este ireproșabilă așa că îi recomand cu căldură. Pe lângă tricouri au și cadouri haioase. Însă din păcate stocul este micuț și multe produse nu mai sunt disponibile. Oferă diverse opțiuni de livrare sau ridicare direct de la sediul din Prelungirea Ghencea.

stampile-like-si-dislike-5985

2) Smuff – Cu singuranță sunt regii cadourilor exotice. Găsiți în magazinul lor de toate: de la hrană pentru astronauți la lămpi cu capul lui Darth Vader sau chiar cadouri care depășesc 100.000 lei, cum ar fi tronul din Game Of Thrones în mărime naturală. Nu am stat să verific și câte dintre cadouri sunt pe stoc.

veiozele-star-wars-darth-vader-stormtrooper3) Mindblower – Şi ei concurează la capitolul “cadouri inedite”, însă nu derapează spre suta de mii de lei. Au peste 100 de cadouri sub 50 de lei în stoc și se laudă cu transport în 24h. Costul transportului este 9 lei oriunde în țară sau gratis peste comenzile de 150 lei.

Casca-iubitorului-de-bere-124) Cadouridetop – O mulțime de cadouri iar unele dintre ele pornesc chiar de la prețuri modice. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 90 de lei. Mi se pare site-ul cu cea mai mare varietate. Dar sunt și multe chestii care mi se par kitsch-uri, mai ales în categoria de gadgeturi.

ceainic5) Chic Ville – Pe ei i-am descoperit de Black Friday. Oferă în principiu cadouri din categoria home deco însă au și niște decorațiuni de bun gust pentru Crăciun.

chic_ville2

 

Cam atât pentru moment, însă sper să revin cu o actualizare a articolului și cu încă 4-5 magazine în listă diseară. Nu uitați și de clasicii eMAG și Elefant iar pentru copii, consultați articolul trecut, cu lista de cadouri. Urmează și lista cu cadouri pentru oameni mari 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “O listă cu magazine de cadouri

  1. DNblog

    Fain articol! E cam scump… Dar mi s-a părut interesant gadgetul ce vorbește când mergi la baie! Și berea albastră, dar e din alge…

    Reply
  2. happyboxro

    Nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu ai ales cadoul perfect – cel ce va primi cadoul happybox isi va alege singur activitatea preferata si o va programa in functie de programul sau, fara sa mai plateasca ceva!
    Contact http://www.happy-box.ro

    Reply

Spune-ți și tu părerea: