O părere despre speech-ul lui Cabral de la Webstock

By | October 2, 2013

Cabral a început foarte plastic discursul său de la Webstock. S-a urcat pe scenă și hop, nici una nici două a trântit un “Blogosfera s-a bășit”. Se referea la faptul că nu mai există unitatea de altă dată între bloggeri. Că lumea nu mai vrea să ajute și să schimbe în bine. Că oamenii preferă să vorbească de rău pe la spate decât să-și vadă de treabă și să facă ceva constructiv.

Eu nu prea sunt în măsură să comentez. Sunt de un an prin zonă și nu știu cum era perioada la care ei privesc în urmă cu tristețe. Pot să vă spun doar că încă sunt oameni binevoitori în zona asta, dacă știi unde să cauți. De când am început și până acum nu cred că am întâlnit pe cineva care să-mi pună bețe în roate. Ba mai mult, oameni care m-au ajutat dezinteresat.

Şi acum revenind la speech. Un singur lucru am de spus: Cabral are cu adevărat talent de orator. Au fost mulți oameni pe scenă în ziua aia, au fost multe discursuri, au fost multe apeluri. Doar fraza asta a rămas pe buzele tuturor până acum. O singură frază a generat cel puțin 10 articole pe bloguri. Cabral, la anul spune și tu ceva de bine 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: