Păstrați bonul fiscal?

By | March 18, 2015

După cum știți, bonurile de luna aceasta participă la loteria bonurilor fiscale. Pe data de 13 aprilie, a doua zi de Paște, va fi o extragere unde se va selecta o valoare și o dată. Premiul se va împărți între toți cei care au bonuri de acea valoare din acea dată.

Voiam să fac un articol în care să spun că acest sistem încurajează mai mult păstrarea bonului fiscal decât cererea lui dar chiar am văzut mai multe unități comerciale care dau bon. Până și în bomboa unde mai mâncăm uneori la muncă dau bon!

Noi am făcut un plic pe care am scris “martie” și le punem acolo, dar nu pot să spun că trag comercianții de mânecă dacă nu-mi dau bon. Mă gândeam să fac un .xls în care să le scriu valoarea și data, ca să văd ce valoare are bonul mediu și eventual în cazul extragerii să știu direct dacă am vreun bon de acea valoare sau nu. Dar până la urmă am ajuns la concluzia că e prea complicat și aș pierde prea mult timp din viață sortând bonuri. Nici nu știu dacă o să fiu atent la extragere.

În fine, voi le păstrați?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Păstrați bonul fiscal?

  1. razorsbk

    N-aș vrea sa consideri ca fac reclama dar am uitat am găsit la arhi pe blog un site făcut de un cititor, care indexează bonurile, face statistici și te anunță pe mail dacă ai câștigat. Trebuie doar sa ai răbdare sa bagi suma și data pentru fiecare. (cebon.ro)
    Sa îmi zici cum ți se pare.

    Reply
    1. revo Post author

      Nu e problemă, puteai să lași link și către Arhi și către site. Atât timp cât comentariile adus un punct de vedere în plus, niciodată nu voi considera reclamă. Da, site-ul este ceea ce trebuie. Să vedem dacă am răbdare să le trec acolo 😀

    2. razorsbk

      Eu n-am avut rabdare sa le trec singur, am platit prietena in oua kinder ca sa le treaca :))

  2. Mihai

    Eu unul am păstrat bonurile si am fost mai atent sa iau bon la toate achizițiile, dar nu am insistat să mi se dea bonul. Sa vad cum decurge prima tragere la sorti.
    Le-am aruncat pe toate intr-o cutie si o sa scotocesc prin ele după tragerea la sorti. Mi se pare mai multa bataie de cap sa stai sa le înscrii chiar si pe site-ul pomenit mai sus, darămite dintr-un excel. Oricum daca iese un număr de genul 900 îți cam dai seama daca ai făcut o astfel de achiziție fara sa cauți in bonuri 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: