Pot să iau meniurile? O greșeală a restaurantelor

By | August 18, 2015

Nu înțeleg de ce la restaurant nu ți se lasă măcar un meniu pe masă și după ce ai comandat. Ok, poate din lipsa spațiului pe masă, dar părerea mea este că se face o greșeală aici. Să mă explic.

De obicei aud de un local fain odată cu recomandarea de a mânca ceva anume de la ei. Ştiu ce vreau să comand încă dinainte să mi se pună meniul pe masă, însă nu știu tot meniul. Mă uit într-o doară pe acolo, spun ce vreau și mai apoi vine întrebarea: “pot să iau meniurile?”. Na, mă gândesc oamenii n-au destule și le dau înapoi.

Doar că urmează un timp mort până vine comanda. Nu mai bine aș folosi timpul ăsta să mă uit peste meniu? În cel mai rău caz nu mai comand nimic, dar există și șansa să mai văd ceva și fie să țin minte pentru data viitoare, fie să comand atunci.

După ce termini de mâncat ești întreba de regulă dacă dorești desert. Uneori aș vrea, dar decât să cer din nou meniul, să aștept să vină, să mă uit peste el, să dau comanda și apoi să aștept desertul mai bine mă lipsesc.

Eu cred că orice restaurant ar trebui să lase cel puțin un meniu la masă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Pot să iau meniurile? O greșeală a restaurantelor

  1. Vlad

    Mi-a venit o idee. Multe restaurante au chestii de alea pe masa ca sa chemi chelneru, bla bla, sa lipeasca de ele un cod de ala de il citesti cu telefonul si sa iti arate meniul.

    Legat stric de articol, in octoberfest ai mereu meniu pe masa :X

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu dacă aș avea restaurant aș pune și NFC tag și QR code pe masă. De regulă la astea low level, cam este meniul pe masă 🙂

  2. razvan

    sau o pagina de proxy pe care trebuie sa dai connect cand te conectezi la wifi. si acolo ai MENIUL!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: