Primele impresii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus

By | September 7, 2015

Vineri am primit un Samsung Galaxy S6 Edge Plus prin programul Orange Smarphone Tester (este și un concurs între noi, poți citi detalii mai jos). Şi pentru că sunt în renovare și nu știu cât va dura până când am timp să scriu review-ul complet, m-am decis să fac curat într-un colț al proaspăt zugrăvitului dormitor și să filmez rapid un filmuleț.

Mulți dintre voi m-ați întrebat de ce nu fac și clipuri video. Iată o primă o încercare, să-mi spuneți voi ce părere aveți și ce ar trebui să mai îmbunătățesc. Eu de exemplu nu îmi recunosc vocea și mi se pare că vorbesc de parcă mi-a murit entuziasmul fix înainte să apăs pe butonul de “record”:

Încă o chestie. Între noi, bloggerii care îl testăm există un concurs. Așa că dacă vrei să mă ajuți să câștig acest telefon, dă un share pe Facebook la articol sau lasă-mi un comentariu și spune-mi ce ai vrea să știi despre acest telefon.

Mi-aș dori să pot să ofer și eu ceva la schimb pentru cei pe care nu-i doare mâna să dea un share, însă nu știu dacă regulamentul permite să fac concurs în interiorul concursului, așa că nu pot decât să vă mulțumesc și să vă fiu recunoscător!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Primele impresii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus

  1. Ic3Cub3

    un review inutil fara multe specificatii sau comparatii cu alte telefoane de pe piata.
    Fara exemple concrete doar cateva pareri aruncate airuea

    Reply
    1. Revo Post author

      Mersi de feedback, dar nu este review. Am spus la finalul clipului că review-ul o să apară în curând. Este doar o filmare ca să vadă cititorii cum arată telefonul în mână și cum este finisat. Păreri = impresii, deci da.

Spune-ți și tu părerea: