Primul festival al înălțătorilor de zmeie

By | July 15, 2014

Iată ceva interesant din partea ING. Sărbătoresc împlinirea a 20 de ani pe piața din România printr-un festival de înălțare de zmeie. Iar eu nici nu știam că pluralul este “zmeie”.

Festivalul va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja Vadu. Plecare se poate face și din Mamaia cu niște microbuze puse la dispoziție tot de ING. Fac cinste chiar și cu locul de campare, dacă vrei să rămâi peste noapte.

Din păcate accesul la eveniment nu se poate face decât pe baza QR codului primit pe mail de către clienții ING, după confirmarea participării. Apropo, astăzi e ultima zi în care puteți confirma participarea.

Totuși, în mail scrie “vino singur sau însoțit”, deci bănuiesc că se pot intra și în grupulețe, cu condiția ca cel puțin unul dintre cei din grup să aibă un cod QR. Dacă aveți un prieten client ING, bateți-l la cap să confirme participarea și să vă dea vouă codul în caz că nu poate veni. Şi chiar și așa, nu cred că au închiriat toată plaja din Vadu. Sunt sigur că zmeiele se pot vedea și de la câteva sute de metri depărtare.

Ar fi frumos. Mă bucur să văd că ING se străduiește să-și răsplătească clienții cu ceva palpabil.

[youtube=http://youtu.be/04ly_qxrOTE]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: