PRO TV, nu mai fi ipocrit

By | December 1, 2015

PRO TV-ul a fost prima televiziune pe care am văzut-o cum se lansează. Apoi, pe vremea când nu exista internetul la colțul blocului, în lipsă de altceva, devenise o tradiție să las televizorul pe PRO TV de 1 decembrie.

Anul ăsta m-am uitat la promo-ul lor de 1 decembrie și m-a iritat. Nu poți să-mi ceri tu, PRO TV, să fac eu primul pas, să fiu mai bun, când tu ai fost primul care a început să promoveze mizeria în direct. Când tu ai fost primul care a făcut emisiuni cu maneliști. Când departamentul tău de online a furat tot ce a mișcat pe internetul românesc de vreo 5 ani la rând.

Nu poți să ceri nimic de la mine atât timp cât Măruță intră de câțiva ani în fiecare seară în casele românilor ca un țăran plin de bălegar, peste un covor proaspăt măturat.

Fii tu singur PRO TV. Eu nu vreau.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “PRO TV, nu mai fi ipocrit

  1. Ciprian

    Apropo de domnu’ Andra, daca te plictisesti foarte tare… http://oaresuntunporc.ro/blog/un-paradox-al-televiziunii-din-romania-catalin-maruta-cuscru-cu-clanul-pastrama/ .

    Acum stând și gândindu-mă Măruța-Teo-manelisti-prostime-audiențe-bani ( am închis cercul ). Totul se rezumă la bani și la mentalitatea idioată a patronilor români, pardon a românior care vor investie minima, profit maxim în cel mult 1 lună.
    La noi nu există perspectivă de dezvoltare, nu există unde te vezi peste 5 ani.
    Deși majoritatea luăm în derâdere întrebarea asta la un interviu (și eu am râs prima oară când am auzit-o) chiar cred că este o întrebare pertinentă.
    Poate reticienta se trage de la “renumitul” cincinal.

    Când o să gândim în perspectivă o să avem o perspectivă, în rest, ne tărâm în continuare prin mocirlă.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ştiu articolul, ah cum era el moralist la TVR2 și făcea mișto de vedetele de carton …

  2. Mihai

    Imi aduc aminte vag ca îl urmăream pe Măruță la TVR2, îmi plăcea emisiunea și nu știu de ce, dar m-am bucurat la momentul respectiv ca l-a luat ProTV-ul. Probabil si-a manifestat el această bucurie și mi-a rămas întipărită… În orice caz, de când s-a mutat la Pro s-a prostituat din ce în ce mai evident, iar acum nivel lui este sub al fetelor de pe centura europeană a Bucurestiului (cea cu o singură bandă pe sens și coada de la un capăt la altul).

    Reply
    1. Revo Post author

      Şi mie-mi plăcea tonomatul de pe 2, tocmai d-asta mă simt atât de … murdar … 🙁

  3. Ciprian

    Eu ce sa mai zic, ca am avut o perioada cand il admiram pe Badea… eu ma simt…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: