Probabil că rosturile de dilatație de pe Podul Grant vor face în curând victime

By | November 4, 2016

De doi ani trec aproape zilnic cu mașina pe Podul Grant și de fiecare dată trec cu inima îndoită peste rosturile de dilatație, acele fiare poziționate transversal din loc în loc. Dacă și voi treceți pe acolo vă sfătuiesc să aveți grijă, nu de puține ori le-am văzut îndoite și ridicate cu 20-30 de cm deasupra solului.

Pur și simplu mi se par o soluție proastă, având în vedere de câte ori le-am văzut dizlocate. Cu siguranță au tăiat multe cauciucuri până acum. Dar mie tare mi-e frică să nu facă și victime la un moment dat. Până atunci, iată ce s-a întâmplat vinerea trecută, când unul dintre rosturi s-a rupt:

Din cauza unei singure bucăți de metal, conform Digi24, au trebuit mobilzați toți polițiștii din Sectoarele 1 și 6. Dar a fost trafic atât de mare încât mașinile lor au devenit inutile, așa că s-au dus pe motoare. Tot din cauza traficului, mașina de la intervenții nu a putut ajunge în timp, deci oroarea s-a prelungit. Ce au făcut când au ajuns? Au tăiat fierul cu flexul și gata.

Am ajuns în situația în care o bucată de metal dă peste cap traficul din tot orașul.

De când știu eu podul sunt probleme cu rosturile astea, și nimeni nu s-a gândit că poate ar trebui găsită o soluție. Pare genul de situație în care așteptăm un dezastru ca să facem ceva. Între timp, Firea are alte ocupații.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Probabil că rosturile de dilatație de pe Podul Grant vor face în curând victime

  1. Mihai

    Nu merge videoclipul – in locul butonului de play apare un semnul exclamarii intr-un triunghi. Din Chrome.

    Reply
    1. Revo Post author

      Tnx Mihai. Cred totuși că era o problemă de la tine, altcineva nu s-a mai plâns. Acum merge?

    2. Mihai

      Acum merge, dar ce-i drept l-am văzut de acasă, nu de la birou.
      Apropo de subiect, mă întreb când or descoperi și constructorii noștri ce stiu nemții de ani de zile. În Germania nu simți nici rosturile podurilor și nici gurile de canalizare, dar probabil că Dorel al nostru nu știe germană și îi mai ia câțiva ani sa învețe…

Spune-ți și tu părerea: