Rammstein @ Rock The City 2013

By | July 29, 2013

Sectorul 1 al capitalei a avut sâmbătă seara parte de mai multă lumină decât dă Chiliman într-un an întreg pe toate bulevardele. Asta pentru că la ora magică, 21.15, Till Lindemann s-a pogorât pe scena de la Rock The City cu jet de scântei, artificii și explozii. Eu am fost și la primul concert Rammstein în România. Şi deși constat că show-ul lor este repetitiv, pot să spun cu mâna pe inimă că aș merge și a treia oară. Şi data viitoare când vor veni, voi sta la platinum, rhodium sau diamond circle. Depinde ce-i mai trece prin cap lui Marcel Avram. Oricum, merită să dai un ban doar ca să-l auzi pe Till Lindemann vorbind în română.

Comparativ cu data trecută, au fost mult mai multe efecte pirotehnice, show-ul a fost per ansamblu la fel, au fost 2-3 melodii diferite iar Rammstein a performat pe măsura așteptărilor. Sunetul mi s-a părut un pic mai slăbuț decât la Sonisphere. Cam mult bass, parcă data trecută distingeam mai clar vocea lui Till. Dar asta poate are de-aface și cu faptul că Silver Circle unde am stat eu, era undeva peste Prut iar scena în București.

Cuvintele sunt de prisos, dacă vreți să vedeți înregistrări video 1080p de la cocert, am făcut un playlist pe care îl puteți găsi aici. Înainte să dați play să micșorați volumul. Filmările sunt de la kodrutzzzzz (cu 5 de z). I-am dat subscribe la canal încă de la Sonisphere. Omul postează video de la toate concertele importante din România. Mulțumim!

Melodia pe care Till Lindemann strigă “BRRRAŢELE ÎN AERRRRR”:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=M31QDmhQ5lM]

Şi un “Mulțumim, vă iubim”:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zQ-g6_lSbck]

Şi acum că am terminat cu partea bună, hai să ne îndreptăm atenția către “Marcel Avram și East European Events în colaborare cu D&D East”, căci așa scrie pe bilet. În primul rând, cât de lacom să fii? Golden Circle era cât un teren de fotbal, Silver Circle era al doilea teren de fotbal, iar despre normal nici nu mai merită să vorbim. Ăia săracii, cred că n-au văzut nici măcar pe display-uri. La Sonisphere am avut bilet la normal și am stat mai aproape decât am stat acum la Silver Circle. Atunci simțeam căldura de la explozii. Acum am plătit mai mult și am stat mai în spate. Şi lumina se propaga cu latență până la noi. Dar asta nu era neapărat problema. M-am enervat cu adevărat când am văzut că în timpul concertului Rammstein mai era loc berechet la Golden (cam 30% spațiu liber) iar p-ăștia nu i-a dus capul să mute gardurile mai în față. Iar lucrul ăsta a afectat și atmosfera. Unerori eram în contratimp cu cei de la Golden, n-a mai fost o masă omogenă.

 rammstein

În al doilea rând, cea mai proastă algere pentru baruri – SOL Catering. După ce că am stat juma de oră la coadă pentru jetoane (7 lei), am stat și la o coadă de 50 de persoane ca să dau 7 lei pe o apă plată. Caldă. Cozile se formau pentru că imbecilii de la SOL caterinc nu aveau dozatoare, turnau berea din doze, așteptau să se ducă spuma, mai turnau un pic și tot așa. Pentru că nici măcar nu i-a dus capul să pună pahare mai mari, ca să nu aștepte să scadă spuma. La sfârșit am vrut să mai cumpăr o apă iar șeful din cazemata Sol Catering ne-a refuzat pe toți cei care stăteam la coadă. Vroiau să plece acasă mai devreme băieții.

Si în ultimul rând, cum să nu ai lavoare lângă WC-urile ecologice. Cum ?!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Rammstein @ Rock The City 2013

  1. 0minime0

    Eu am avut in bilet in normal si pot sa spun ca nu am stat atat de departe de scena in viata mea.
    Concertul a fost fara repros (desi as fi apreciat poate mai multa interactiune cu publicul), insa organizarea a fost foarte, foarte slaba.
    Subscriu la tot ce-ai zis mai sus in legatura cu corturile care serveau dupa o coada de tip “care-convinge-primul-pe-baiatul-cu-apa-sa-il-serveasca”, iar la sfarsit mi-a zis un tip ca nu aveau autorizatie de la primarie decat pana la ora 23:00.
    Niciodata nu am mai baut 3 Redbull la un concert :-<.

    Reply
    1. revo Post author

      Eu la Silver Circle m-am simțit ca ăia de stau în Giulești și se uită la meciul Rapidului cocoțați undeva pe terasa unui bloc.

Spune-ți și tu părerea: