Reclamă interactivă Pepsi pentru campionatul mondial

By | April 3, 2014

Pepsi a lansat aseară o reclamă interactivă pentru campionatul mondial din Brazilia. Acțiunea are loc în Brazilia iar povestea o scrieți voi, cu ajutorul mouse-ului. În ea îi puteți vedea pe Lionel Messi, David Luiz, Robin Van Persie, Sergio Ramos, Jack Wilshire și Sergio Aguero. Mă simt un pic incult din punct de vedere fotbalistic pentru că nu am auzit de ultimii doi.

Ideea reclamei este că trebuie să fii atent și să dai click în anumite momente cheie, pentru a “debloca” noi scene. Sunt 11 în total, eu am reușit din a doua vizualizare să găsesc 10/11. Fiți pe fază, reclama este lungă și nu știu câtă răbdare veți avea s-o reluați dacă nu găsiți din prima toate scenele. Dacă sunteți cuminți, poate primiți un autograf de la Sergio Ramos, ca mine:

Reclama este mai jos. S-a lansat aseară, deci probabil ca acum o vedeți în premieră. Fiind un format în premieră, e posibil să vedeți câteva caractere în plus pe lângă video, nu vă speriați. Dacă nu merge, o puteți vedea aici.

În altă ordine de idei, aseară am jucat fotbal în parcare, așa cum o făceam când eram mic. Am improvizat două porți, pe care le-am măsurat și etalonat în pași. Doar că de data asta, am jucat în parcarea subterană a celor de la Pepsi. M-am distrat și mi-au trecut foarte multe scene din copilărie prin fața ochilor în timp ce jucam.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Reclamă interactivă Pepsi pentru campionatul mondial

  1. Pingback: Pepsi Ginga | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: