Reduceri la resigilatele de la Altex

By | January 12, 2016

Altex are astăzi o campanie de reduceri pentru produsele resigilate pentru cei care cumpără din magazinul online. Nu știu de la ce oră vor fi active reducerile, dar pagina cu produse este aceasta. Dacă nu vrea să se deschidă, dezactivați pentru un moment Ad Blocker, îl puteți reactiva după.

Conform informațiilor, reducerile cele mai mari (până la 50%) ar trebui să fie la espressoare, stații de călcat cu abur, roboți de bucătărie, aspiratoare cu abur și … epilatoare.

Reduceri până la 40% ar trebui să fie pentru blendere, mixere, mașini de tocat carne și cuptoare cu microunde. Nu știu la ce folosesc toate acele instrumente malefice, dar vor fi și reduceri la chestii mai interesante, cum ar fi: laptopuri, telefoane, camere video. Nu sunt menționate procentele, deci mă aștept să fie mai mici.

Probabil că acestea sunt stocurile de produse care s-au întors înapoi după Black Friday. Campania va dura până pe 17 ianuarie, dar cu toții știm că produsele bune se vor vinde azi. Să-mi spuneți dacă v-ați cumpărat ceva.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Reduceri la resigilatele de la Altex

  1. Tommy

    Daca cineva are AdBlocker sa dea click dreapta si open link as new tab, sau ctrl+click stg

    Reply

Spune-ți și tu părerea: