Să vină 2018!

By | December 31, 2017

N-aș putea să descriu 2017 foarte bine.

Pe plan personal a fost un an excepțional. A fost mai mult decât îndrăzneam să sperăm. Am devenit “domnul și doamna”, a fost primul an în care am lucrat exclusiv pe cont propriu, am călătorit, am râs, am avut parte de tot felul de experiențe noi. Aș vrea să pot spune mai multe însă nu sunt genul care să vorbească despre viața personală.

La nivel macro, am stat în permanență sub presiune. În 2017 am citit mai multe ordonanțe și proiecte de lege decât cărți. La începutul anului am fost zi de zi, timp de o săptămână, în Piața Victoriei. E ciudat cum rezultatul ultimilor alegeri ne-a făcut să privim totul cu un aer mult mai puțin optimist și să ne reconsiderăm planurile pentru viitor. Din păcate a fost primul an în care am vorbit foarte mult și despre un trai “în afară”.

Din fericire eu cred cu putere că ne putem descurca indiferent de circumstanțe. Să vină 2018, să ne trăim viața și să nu privim în urmă. Noi suntem singurii responsabili pentru propria fericire!

La mulți ani, 2018! Let’s make it count! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Să vină 2018!

  1. Marius

    La multi ani!

    Asa eram si eu in 2015-2016 legat de legi si balarii. Cumva am reusit sa ma motivez si sa fiu neimplicat. Pur si simplu mi-am dat seama ca bula mea e prea mica sa conteze, iar eu nu merita sa fiu stresat din cauza asta. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      În 2015 da, dar în 2016 chiar a fost o perioadă boemă, cu tehnocrații la guvernare. La mulți ani!

Spune-ți și tu părerea: