Samsung Galaxy S7 – Se știu cam toate specificațiile

By | February 2, 2016

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge se lansează pe 21 februarie la MWC. De fapt, cu o zi înaintea MWC-ului, încercând să fure startul. Ca de obicei, sunt convins că Samsung a împărțit deja terminale de test pentru review site-urilor mari (The Verge, Gizmodo, GSM Arena), așa că se cam știu toate detaliile.

Design-ul nu este diferit. Pe spatele telefonului se pare că acum apare scris și “Galaxy S7”, în încercarea de a-l diferenția cât de cât de vechiul model.

galaxy-s7-1

Specificațiile sunt un pic actualizate. Display-ul va fi tot un Super AMOLED de 5.1″ cu rezoluție 1440 x 2560 și cu Gorilla Glass 5 iar SoC-ul va fi mai mult ca sigur tot produs în casă, Exynos versiunea 8. Am citit pe undeva că Samsung-ul a luat-o de data aceasta în fața Qualcomm-ului cu procesorul. Ar trebui să facă o figură bună alături de cei 4 GB RAM. În privința stocării, vor fi variantele clasice de 32/64/128 GB.

galaxy-s7-2

Noutăți? Se zvonește că acum camera nu va mai ieși atât de mult în relief, că va avea un conector USB Type-C (deși în poze apare cu microUSB), ecran cu senzor de presiune ca la iPhone, un senzor pentru scanarea irisului, baterie mai mare și un slot pentru card SD. Nu aș garanta însă și pentru zvonurile legate de rezistența la apă.

galaxy-s7-3

Acum rămâne de văzut care dintre aceste zvonuri se vor confirma pe 21 februarie. Dacă s-ar adeveri chiar toate, ar fi un telefon pe cinste.

Surse: VentureBeat, Evan Blass 1 și 2.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: