Sennheiser va construi la Brașov cea de-a patra fabrică la nivel global

By | March 19, 2018

Sennheiser, compania care produce căști și echipamente audio high fidelity, va construi în Brașov cea de-a patra fabrică a sa la nivel global. Astfel, fabrica din România se va alătura celor din Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii.

Fabrica va fi construită în Industrial Park Brașov, iar finalizarea construcției este programată pentru anul acesta. Reprezentanții Sennheiser spun că au ales Brașov datorită infrastructurii. Decizia a fost luată pentru că Sennheiser vrea să-și extindă rețeaua de distribuție din Europa, iar initial, această fabrică va produce electronice de larg consum.

sennheiser romania brasov

Mă bucură această veste, pentru că întotdeauna am văzut căștile Sennheiser ca pe niște produse premium și întotdeauna am tânjit după ele. Poate acum o să-mi cumpăr și eu o pereche de căști, doar ca să știu că sunt “Made in Romania” 🙂

În afară de crearea unor locuri de muncă, pentru consumatori nu știu dacă vor fi alte avantaje. Chiar anul trecut mă uitam la o pereche de căști într-un magazin din Berlin (nu mai țin minte dacă era MediaMarkt sau Saturn) și am constatat cu uimire că erau la același preț cu cele din România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: