Servicii noi pentru clienții eMAG (2018)

By | June 20, 2018

În aceeași perioadă a anului trecut, eMAG ajunsese la 50 de milioane de euro investiți. Anul acesta au sărit deja de 63 de milioane de euro, păstrând în mare parte aceeași rețetă: angajați (2 milioane), logistică (10 milioane), tehnologie (27 milioane) și dezvoltare internațională (24 milioane). Față de anul trecut, diferența o face investiția în noul depozit, de 120.000 mp.

Dar să începem cu ce ne interesează mai mult.

Serviciile noi pentru clienții eMAG:

Comanda până la ora 24:00 cu livrare a doua zi, inclusiv sâmbăta și duminica. Este primul serviciu care se va lansa, începând cu 25 iunie.

Vor introduce un serviciu de livrare rapidă pe litoral. Comenzile plasate până în ora 12:00 vor fi livrate în aceeași zi, cele plasate între 12:00 și 24:00 vor fi livrate a doua zi. Serviciul acestea mi se pare că reduce mult din stresul cu “să nu uităm x acasă”. Va fi disponibil din 2 iulie.

Livrarea pe 6 intervale orare de câte 2 ore între 09:00 – 21:00: eMAG va extinde serviciul de livrare în aceeași zi în București și în județul Ilfov, oferind 6 intervale de câte două ore, de la 3 intervale de trei ore câte sunt în prezent. Clienții vor putea plasa comanda cu până la 1h30’ înainte de intervalul de livrare dorit, iar serviciul va fi disponibil și în week-end. Schimbarea de la 3 intervale de trei ore la cele 6 de două ore se va face în august. Este util atunci când vrei să comanzi ceva anume, și vrei să te asiguri că vei fi acasă când vine curierul.

Iar ceva mai târziu, prin luna octombrie, clienții eMAG vor putea să își cumpere de pe platformă cartele prepaid sau să își reîncarce cartelele. Ca să fiu sincer, nu știu de ce nu ai face chestia asta pe site-ul operatorului. Dar bănuiesc că serviciul are rolul de a induce și mai mult ideea că poți face orice din contul eMAG.

Servicii noi pentru partenerii din Marketplace:

Se înregistrează în jur de 800 de selleri noi pe lună în platforma eMAG Marketplace. Acum sunt peste 10.000 de parteneri în platformă și jumătate din produsele vândute pe eMAG sunt din oferta lor. Așa că au tot modificat și platforma. Au introdus un Account Health (și chiar au dat afară din platformă 11 parteneri în 2018), suport telefonic, dar și două servicii noi. eMAG Ads, prin care sellerii pot plăti pentru reclame pe site-ul eMAG, și eMAG Academy (webinarii, traininguri și conferințe pentru selleri).

În încheiere niște cifre despre numărul de clienți eMAG și nu numai:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Servicii noi pentru clienții eMAG (2018)

  1. Andrei

    Comand pe emag o oala crock-pot 2,5 kg, vineri pina in ora 09.00 ma anunta luni prin sms ca vine prin sameday compania lor, nu vine, ma anunta marti ca vine, ma suna curierul esti nu sunt ii zic ora de la care sunt, omu e de acord si-mi comunica ca revine in 45 de minute, nu mai revine, miercuri alt sms ca vine, astept toata ziua, nimic spre finalul programului sun eu pe curier…aaaa da vin acum ca sa vezi ca eram in zona.Daca nu sunam sigur nu venea.Sunt buni …foarte buni.

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi au văzut că-i slow cooker și au zis că trebuie să aștepți după el 🙂

    2. Andrei

      Hahahahaha buna asta.Nu m-am gandit, slow cook deci…. slow delivery.

  2. George

    ce veste proasta mi-ai dat cu reclamele,sa vedem si sub ce forma o sa fie, dar de obicei sunt dalea pe care nu poti sa le inchizi, trebuie sa te uiti la ele, iti intra abuziv pe ecran si pe urma daca imi dai reclame intri pe lista de NU cumpara niciodata produsul si produsele vandute de firma care face reclama. o data cu investirea in reclame scumpeste produsul, vesti foarte proaste mi-ai dat….
    problema cu livrarea si respectarea orelor de livrare poate sa fie rezolvata prin contract la modul daca pana la ora X spusa de noi nu ati primit produsul vi-l dam gratuit si asa nu ar mai intarzia niciodata.
    chestia cu reincarcarea nu cred ca este in avantajul clientului probabil o sa castige bani din conversia leu euro, probabil la emag o reincarcare de 7E care la vdf sau reincarcare via card costa 37 de ron la emag o sa fie 40 sau 43.. nu smulge multi bani de la 1 client dar la 10000 de clienti se cunoaste.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu, reclamele se adresează celor din Marketplace. Vor plăti să le afișeze eMAG un banner pe prima pagină sau să le arate produsul mai sus în căutări, chestii d-astae. Utilizatorul nu cred că va simți ceva.

Spune-ți și tu părerea: