Şi în free run mai aterizezi forțat

By | January 20, 2015

Mi-a plăcut parkour-ul, free run-ul și alte mâncăruri înrudite încă de când l-am văzut pe Leito în Banlieue 13. De atunci tot mă uit la clipuri cu diverși nebuni care sar de la etaje.

Doar că în clipuri nu prea se vede și munca din spatele unui trick. În cazul celor care fac trick-uri cu mingi de fotbal/baschet, poți să repeți o mișcare la infinit și să înregistrezi doar atunci când ai reușit. Aici, până să iasă trick-ul mai muști un pic din gazon, mai pupi o portieră de la mașină și tot așa. M-am uitat de vreo 20 de ori la un clip cu un băiat săritor din Polonia. La sfârșit, arată și două-trei rateuri:

[youtube=http://youtu.be/0hR7RyDLCs8&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

sursa

Dacă urmăriți canalul lui, o să mai găsiți un clip în care încearcă de câteva sute de ori să facă niște flotări cu bătaie din palme iar apoi să aterizeze în echilibru pe niște inele circulare. Scria pe acolo că a încercat timp de câteva săptămâni. Şi se vede că la fiecare rateu pupă parchetul cu dinții sau aterizează pe piept.

Omul are și un pic de manie în el. Să-i dea cineva un job la Hollywood până nu rămâne fără dinți.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Şi în free run mai aterizezi forțat

  1. Lospa

    Si mie mi-a placut districtul B13. Prespun ca tipul din video ia si ceva de durere inainte sa exerseze. Sa fim seriosi, mai ales la faza cu scara.

    Reply
    1. revo Post author

      Faza cu scara e blândă, pe mine mă speria aia când și-a crăpat capul :-s

Spune-ți și tu părerea: