Sondajul de Sâmbătă: Ai comandat de pe mobil?

By | July 5, 2014

Cum e și firesc, vânzările de pe mobil au început să crească. Nu așa de mult cum doresc unii să dea impresia, dar au crescut. În cazul unor magazine online din România, numărul comenzilor de pe smartphone se aproprie de 30%. Un exemplu bun în acest sens este FashionDays. Doar că ceva îmi spune că acest site este o excepție. Poate acest procentaj mare vin din cauză că ofertele apar dimineața la ei pe site și se epuizează rapid. Iar la ora aia cei mai mulți clienți sunt în metrou, în drum spre muncă.

Eu comand mai ales de pe PC. Nu de alta, dar majoritatea site-urilor au versiuni jalnice de mobil. Ca să comand de pe smartphone, trebuie să cunosc deja site-ul și să mai fi comandat până acum. Uneori se mai întâmplă să comand în timp ce sunt deja în drum spre magazin, ca să fiu sigur că pregătesc ei comada înainte. Astfel economisesc timp. De cele mai multe ori până acum am comandat de la eMAG.

Voi cum faceți?

[poll id=”41″]

În sondajul de săptămâna trecută am aflat că 59% dintre voi nu dau bani la curieri. Deci mă voi simți cu 59% mai puțin vinovat atunci când voi face și eu asta 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Ai comandat de pe mobil?

    1. revo Post author

      E adevărat. Am uitat să menținonez că de regulă documentarea o fac tot pe PC. Pe mobil comand când deja știu ce vreau.

Spune-ți și tu părerea: