Sport Arena Streetball

By | June 1, 2010

Nu stiu ce inseamna pentru majoritatea turneul asta dar eu deja am inceput sa asociez numele  cu debutul anotimpului cald, cu nerabdarea de a scapa de ultima ora/ultimul curs pentru a ma prezenta pe teren, cu miscare multa, distractie, muzica buna … a … si mirosul de Ben-Gay + senzatia pe care o ai dupa ce te-ai electrizat de la mocheta miraculoasa (+30 cm in plus la detenta) si ai atins inelul.

Problema este ca odata cu popularizarea turneului vin si tot felul de fotbalisti convertiti peste noapte care n-au ce cauta. Incep sa se planga: ca i-a tinut tricoul si nu puteau sa dea de 3, ca inelul era stramb, ca li s-au verificat carnetele, ca nu li s-au verificat carnetele, ca n-au iesit bine in poza, ca un jucator a evoluat in componenta a 3 echipe, stiti voi. Stiu, e nasol cand pierzi. Poate si noi am fost asa la inceput (bine, nici chiar asa) dar noi macar am avut decenta sa tacem din gura si sa incercam sa ne exprimam pe teren, iar odata cu schimbarea categoriei de varsta am schimbat si mentalitatea. Acum “principiul de bază este spectacolul sportiv”.

Pe cei din staff-ul Sport Arena nu pot decat sa-i rog sa faca abstractie de toate comentariile rautacioase si sa aprecieze criticile pentru latura lor constructiva. Pana acum au luat decizii bune in ceea ce priveste evolutia turneelor. Eu zic ca turneul merita popularizat (oare mai are nevoie) si ei merita felicitati pentru efortul depus an de an. La cat mai multe editii !

Ne vedem pe teren !

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: