Știați că există Incognito mode și pentru YouTube pe Android?

By | July 12, 2018

Eu nu știam că și YouTube are funcție de Incognito, dar chiar simțeam că aș avea nevoie de așa ceva. Asta pentru că uneori găsesc pe Facebook vreun video și nu vreau să îl văd fie pentru că are vreun thumbnail ciudat sau că pare ciudat din titlu direct. N-aș avea problemă că rămâne în istoric, ci mai degrabă că îmi dă peste cap recomandările.

Pe desktop rezolvam din Chrome, cu “Open link in incognito window”, dar nu știam că se poate și pe aplicația de Android. Ca să ajungi la modul incognito, trebuie să dai tap pe avatarul tău de sus din partea dreaptă, și apoi “Turn on incognito”. Aplicația va rămâne în modul incognito până când o vei trece tu înapoi, chiar dacă între timp o minimizezi sau o închizi.

În cazul clipurilor violente sau NSFW, YouTube tot îți va cere să te loghezi cu numele tău ca să le vezi. Mie nu-mi pasă de astfel de conținut, așa că mi se pare utilă funcția. Acum pot să urmăresc “pe ascuns” vlog-urile lui Mariciu, fără să mă tem că YouTube îmi va recomanda pentru tot restul anului numai clipuri cu copii de 14 ani care joacă Minecraft.

Aștept cu nerăbdare un incognito mode și pe Spotify, unde am numai manele în “Daily Mix”, pentru că am îndrăznit să ascult BUG Mafia la un moment dat 🙁

Sursa: TNW

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: