Taxify scade din nou tariful, la un preţ absurd de mic

By | October 6, 2017

Aseară, Sebastian de la Taxify mi-a trimis o notificare prin care îmi spune că tariful pentru octombrie este de 0.9 lei pe kilometru, 0.15 lei pe minut, iar cursa minimă de 7.5 lei.

Comparativ, Uber are tarif de 1.3 lei per kilometru şi o cursă minimă de 10 lei. La taxi, preţurile pornesc de la 1.39 lei per kilometru. Aşadar, Taxify este în momentul de faţă cel mai ieftin mijloc de transport de acest gen.

Dar pe mine mă sperie lupta pentru cel mai mic preţ, pentru că nu mi se pare că duce la ceva bun. După cum spuneam şi pe facebook, următorul pas este să te plătească şoferul ca să te urci cu el în maşină.

Nu vreau ca şoferii de Taxify sau de Uber să se comporte de parcă îmi fac o favoare că mă plimbă cu maşina. Şi taxiurile au avut din totdeauna un preţ destul de mic, şi nu s-a ales nimic bun din asta. Şoferii se cred cumva îndreptăţiţi să îţi dea câte o mică ţeapă, doar trebuie să trăiască şi ei, nu?

Am mai spus-o şi o mai spun. Nu folosesc serviciile de ride sharing pentru preţ, ci pentru calitate. Am foarte multe curse ca pasager şi s-a întâmplat de multe ori să mă sui într-un “logan d-ăla alb care scârţâia din toate încheieturile”. Atât timp cât maşina a fost curată şi şoferul politicos, nu mi-a păsat. Am dat cu plăcere rating de 5 stele.

Hai să nu stricăm şi chestiile astea.

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

2 comentarii la: “Taxify scade din nou tariful, la un preţ absurd de mic

  1. darkdistro

    Uber nu are cursă minimă de 10 lei.Acum cateva zile am platit 8 lei.

    Reply
  2. Andreea

    De curând au scumpit tarifele la taxi dacă nu mă înşel. De acord, nu prețul mă convinge, ci calitatea.

    Reply

Ce părere ai?