Telefoane Karbonn la eMAG

By | June 20, 2014

În ultimul newsletter eMAG a introdus și telefoane de la un producător nou pe piața românească. Karbonn este un producător indian care a debutat în 2009. Funcționează pe același principiu ca Allview, ZTE și alți producători low cost.

Problema este însă că toate componentele low cost de smartphone-uri sunt produse în China în zilele noastre. Deci nu știu cum vor reuși ei să concureze cu niște branduri chinezești, în condițiile în care vor trebui mai întâi să importe componentele, pentru a asambla telefonul în India.

M-am uitate peste linia lor de produse (o puteți găsi aici) și am analizat rapid două modele.

Karbonn A19 – Dual SIM –  este exact ca toate celelalte telefoane din această gamă de preț. Deci nu știu ce te poate determina să-l alegi pe el și nu pe altul. Ba chiar, dacă nu te impresionează dimensiunea de 5″ a ecranului, faci o afacere mult mai bună cu un UTOK 450D. Uneori apare la ofertă la 500 de lei, iar ecranul IPS al lui UTOK va fi mai bun decât TFT-ul Karbonn-ului.

karbonn1edited

Karbonn Titanium X – vârful lor de lance – pare o alegere ceva mai fericită. Quad Core Cortex A7 și ecran IPS full hd de 5″. Însă ce ne facem cu bateria de 2300 mAh  și doar 1 GB RAM? Plus că la banii ăștia deja parcă e mai tentant un LG G2 mini / Galaxy S4 mini sau de ce nu … un Lumia 925. Până și S4 mini are 1.5 GB RAM.

karbonn2edited

Deocamdată nu înțeleg rațiunile pentru care acest nou producător a fost introdus în oferta eMAG. Poate pentru varietate? Eu m-aș orienta către altceva momentan.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: