Telefoane noi în oferta eMAG

By | December 22, 2014

Chiar înainte de Crăciun, când toată lumea plânge când bagă mâna în buzunar, eMAG a introdus 4 telefoane exotice în oferta lor.

Primul dintre ele este și cel mai exotic. YotaPhone este un telefon rusesc, cu două display-uri și sistem de operare Android. Unul dintre display-ul este LCD convențional, celălalt folosește eInk și este în permanență pornit. Pentru prețul de 1.000 lei mi se pare o afacere foarte bună.

BlackBerry Passport este o struțo-cămilă de la compania canadiană. Are atât tastatura fizică pentru care sunt renumiți cei de la BlackBerry cât și touch screen de 4.5″. Însă asta îl face un telefon foarte lat și cu o formă atipică. Costă 2.850 lei. Încă nu știm de ce, dar costă atât.

Ah, am spus lat, mare? Am greșit. Nexus 6 este un fel de Goliath pe lângă majoritatea telefoanelor. Recent lansat în state, este în stoc și la noi la prețul de 3.000 lei. Părerea mea este că la cei 6″ ai săi, mărimea încetează să mai devină un plus și se transformă într-un dezavantaj. Am avut un telefon de 6.1″ și știu ce spun. Nu încăpea nicăieri.

HTC Eye este un smartphone care arată aproape la fel cu HTC One, însă are o cameră frontală generoasă și chiar și un bliț. HTC spune că este telefonul suprem pentru selfie-uri. Eu aș spune că este telefonul suprem pentru narcisiștii supremi. Sau pentru bucătari. Nu știm de ce, dar așa arată în reclamă.

Update: Tocmai ce a apărut pe stoc și Galaxy Note Edge. Fratele lui Note 4, care însă are și el tot două display-uri. Cel normal și unul curbat pe marginea telefonului. Nu mi se pare că acel display în plus justifică diferența de aproape 1.000 lei față de Note 4. Însă cu siguranță este un telefon interesant și foarte mulți au întrebat despre disponibilitatea lui. Şi reclama, într-o limbă de circulație internațională:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: