Am văzut televizoarele Samsung QLED 2018

By | May 9, 2018

Săptămâna trecută am fost la evenimentul de lansare al noii game de televizoare Samsung QLED 2018, așa că am zis să scriu două cuvinte despre ele. Prima schimbare în bine mi se pare numele modelelor, care acum este mai intuitiv.

  • Q9F – disponibil în diagonale de 75″, 65″ și 55″
  • Q8C – disponibil în diagonale de 65″ și 55″
  • Q7F – disponibil în diagonale de 75″, 65″ și 55″
  • Q6F – disponibil în diagonale de 82″, 75″, 65″, 55″ și 49″

Unde F vine de la Flat și C de la Curved. Diferențele vizibile între serii sunt la design. Seriile 7,8 și 9 au genul de stand pe centru, în timp ce seria 6 are la capete acele protele tip “picioare de pasăre”, care te vor forța să iei o masă lată cât televizorul. Pe lângă asta, seriile 7,8 și 9 se pot monta pe un suport de perete “No Gap” sau cu “One Invisible Connection”, adică un cablu mai subțire care agregă toate celelalte cabluri care în mod normal ar trebui să stea înfipte în TV.

Nu o să vă povestesc despre clișeele reciclate de genul “o singură telecomandă pentru toate dispozitivele”, ci o să vă zic doar despre noutăți:

Modul Ambient înseamnă că acum le poți pune wallpaper cât timp stau închise. Mie mi se pare o idee bună, chiar mă gândeam într-o zi că TV-ul nostru stă închis foarte mult timp și că ar fi fost bine dacă măcar i-aș fi putut seta un ceas ca fundal. Sau o poză făcută de noi în vacanță, să-l folosim pe post de tablou. Acum se poate. Samsung sugerează chiar să faci o poză peretelui din spatele TV-ului și să o setezi ca wallpaper. Cum s-ar zice … wallpaper la propriu. Doar că pereții noștrii sunt albi, deci n-ar fi o mare realizare.

Notificări despre dispozitivele conectate din casă, prin intermediul aplicației SmartThings. Într-o lume ideală, Samsung ar vrea ca toate electrocasnicele din casa ta să fie integrate în IoT. Și să primești pe televizor o notificare de genul “mașina de spălat a terminat”. Meh, nu știu dacă aș vrea așa ceva.

În rest, știți povestea. Quantum Dot. Q Color. Q Contrast Elite. Q HDR. Peste un an o să ni le permitem și noi, de Black Friday 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am văzut televizoarele Samsung QLED 2018

    1. Revo Post author

      Am pus mai sus link către eMAG unde am detaliat seriile și diagonalele. Deocamdată prețurile sunt mari 🙂

Spune-ți și tu părerea: