Teoria conspirației cu Nesquick Duo

By | June 28, 2015

Auzisem o fabulă cu un evreu care a salvat o fabrică de chibrituri de la faliment, dublându-i producția într-o singură săptămână pentru a acoperi cererea. Tot ce-a făcut ca să creeze cerere dublă a fost să pună poza și numele firmei pe spatele pachetului de chibrituri. Astfel, toată lumea le deschidea cu susul în jos 🙂

La chestia asta mă gândesc de fiecare dată când văd cerealele astea de la Nestle. Colorezi doar jumătate din bile și apoi le zici “Nesquick Duo”. Se înjumătățesc costurile de producție, creezi și un produs nou. Copiilor le plac chestiile noi.

P.S: Mi se pare mie sau cerealele astea nu mai au același gust puternic de ciocolată ca înainte?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Teoria conspirației cu Nesquick Duo

    1. Revo Post author

      Nici eu nu le mai găsesc, din cauza asta sunt nevoit să apelez la surogate d-astea 🙁
      Cele mai apropiate ca gust acum sunt pernuțele alea de la Viva, dar mi-e frică de ce ar putea să pună European Food în ele.

  1. sunshine64sm

    Aș face o mică corecție, adică în loc de “același gust puternic de ciocolată…” se va înțelege de fapt “același gust puternic de chimicale cu gust de ciocolată…”, pentru că de fapt toată producția industrială de alimente este bazată pe CHIMICALE, adică substanțe sintetice, dăunătoare sănătății și chiar având potențial cancerigen, sînt folosite pentru CULOARE și GUST, astfel că pornind de la ceva banal și care nu are absolut nici un gust sau culoare, se poate obține tot ce vrei, orice aromă, orice gust, orice textură, important e să arate cît mai frumos. Evident, că cel mai puțin important e să fie sănătos. Reclamele care sînt și ele “sănătoase” pentru marketing, ne spune să consumăm cît mai mult, că să cîștige bani cît mai mulți, că să devenim din ce în ce mai bolnavi, pentru ca și medicii să aibe ce lucra și în final să ajungem plini de chimicale !

    Reply
    1. Mihai

      Chiar ca teoria conspiratiei 🙂
      Dar daca tot mananc numai chimicale, as vrea sa le mananc pe cele mai bune. Asa ca Lidl, adu din nou in stoc acele chimicale cu aroma de iaurt si ciocolata.

Spune-ți și tu părerea: