Tesla Model 3 este așa cum ar trebui să fie

By | April 1, 2016

Eu aveam o singură pretenție de la Tesla Model 3: să nu fie urâtă. Când Elon Musk a anunțat că va produce o mașină accesibilă pentru cât mai mulți clienți, speram să nu îi strice design-ul pentru a nu pierde clienții de la Model S. Şi după ce am văzut și Model X, care nu este tocmai pe placul meu, tare mi-era frică să nu ne alegem cu un Tesla Model 3 care să fie un supermini urât.

Tesla Model 3

Dar se pare că Musk a înțeles că o mașină electrică nu trebuie neapărat să fie și urâtă. Tesla Model 3 arată superb, și mi se pare că aduce un pic a Porsche Panamera. Va avea autonomie de 350 de km și în același timp va reuși să ajungă de la 0 la 100 kmph în sub 6 secunde. Din câte înțeles, există o versiune cu tracțiune spate și una cu tracțiune integrală.

Tesla Model 3

În interior are o tabletă de 15″ orientată în modul portret pe post de bord și un volan urât. Daar …. plafonul este din sticlă din față până în spate și pentru românii cărora le va veni greu să renunțe la Logan pentru el, Tesla Model 3 are două portbagaje: unul în față și unul în spate.

Tesla Model 3

Elon Musk s-a ținut de cuvânt și prețul va începe de la 35.000$, va fi chiar mai mic pentru americanii care primesc subvenție de la stat pentru mașina electrică. Ce frumos ar fi dacă prima mașină nouă pe care mi-aș cumpăra-o ar fi una electrică.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Tesla Model 3 este așa cum ar trebui să fie

  1. Ciprian

    Singura chestie care o sa ii strice look-ul o sa fie numarul de inmatriculare 🙂
    Oricum arata genial :X

    Reply
  2. Andrei

    Când am văzut prezentarea de dimineață nu știam dacă este prototip sau nu, încă am dubii, sper sa nu ne faca vreo surpriza (neplăcută) în partea a doua a prezentării… si spre mirarea mea știu doi români care au comandat-o deja.

    Reply
    1. Revo Post author

      Am văzut și eu în lista de Facebook pe cineva care a făcut o rezervare 🙂

Spune-ți și tu părerea: