Top 10 jocuri Android – februarie 2015

By | February 27, 2015

În fiecare an spun că eu sunt om serios și că nu mă joc pe telefon și bineînțeles că la finalul anului constat că mint când spun asta. Trebuie să existe cel puțin un titlu pe care să-l joc atât de mult încât să mă simt vinovat. Iată topul cu ce am mai jucat în ultimul timp, cu link pentru download direct către Google Play, în caz că citiți articolul de pe telefon.

1. Injustice: Gods Among Us – Pentru mine este jocul anului și care probabil îmi va strica bateria telefonului. Pentru că îl joc atât de des încât o descarc de 2-3 ori pe zi. Este un joc în care îți formezi o echipă din 3 personaje DC Comics (Batman, Superman, Flash) și o dai parte în parte cu alți adversari. Offline sau online.

injustice

2. Think  – Trebuie să ghicește și să tastezi numele unor fraze celebre, nume de filme sau acțiuni pe baza unui indiciu vizual (un simbol). Îți pune un pic mintea la contribuție și ca beneficiu: îți aduci aminte cum să scrii anumite cuvinte în limba engleză. Sau înveți mai bine, după caz.

think

3. Clash Of Clans – Nu l-am jucat personal, însă l-am inclus în top pentru că a devenit un fenomen și am foarte mulți prieteni care-l joacă. Ca să înțelegeți, jocul a avut reclamă cu Liam Neeson, în timpul pauzei de la Superbowl. Pe mine m-a ținut deoparte grafica un pic copilărească.

[youtube=http://youtu.be/GC2qk2X3fKA]

4. Smash Hit – Este un joc în care trebuie să faci un lucru foarte relaxant. Trebuie să spargi sticle cu o bilă. Din ce în ce mai repede, din ce în ce mai multe sticle, care încep să se și miște la un moment dat. L-a instalat Alice pe telefonul meu și m-a prins și pe mine.

smash_hit

5. Frontline Commander: D-Day – Dacă v-a plăcut Medal Of Honnor, cu siguranță o să vă placă și Frontline Commander. Cam aceeași poveste: te plimbi prin tranșee și pac pac. Controlul este destul de bun pentru un shooter.

frontline_commander

6. Watercolors – Este un joc produs de români, al cărui scop este să finalizezi un pattern sau să ajungi într-un anume punct, combinând diverse alte puncte pentru a obține o culoare similară cu a punctului final.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6zNalcNgmIQ]

7. Despicable Me – Urăsc minionii și genul ăsta de jocuri mi se pare că a început și s-a oprit la Temple Run. Cu toate astea, trebuie să recunosc că am văzut gălbejiții cum aleargă pe mult prea multe telefoane ale prietenilor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=esimkFZ6Uys]

8. CSI: Hidden Crimes – Trebuie să rezolvi un caz și să arestezi un criminal pe baza unor indicii. Ce să mai, muncă adevărată de detectiv. Exact ca în film.

csi_ny

9. The Hunger Games: Panem Rising – Un joc de cărți cu personajele din Hunger Games, în care îți faci o echipă și te duelezi cu un adversar. În timpul duelului cărțile apar random pe masă. Un fel de HeartStone cu Jennifer Lawrance.

hunger_games

10. Batman Arkham Origins – Ca și Injustice, este produs tot de Warner Bros., însă singurul caracter cu care poți juca este Batman. Îl dezvolți și pentru a elimina adversari din ce în ce mai puternici. Poate m-ar fi prins mai mult dacă nu aș fi jucat Injustice prima dată.

batman

 

OK, recunosc, m-a ajutat și Alice puțin la topul ăsta. Cred că pe viitor o las pe ea să-l facă, se joacă mai mult decât mine pe telefon.

Nu uitați să aruncați un ochi și pe topurile din 2013 și 2014.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Top 10 jocuri Android – februarie 2015

    1. revo Post author

      Ah da, cred că îl știu, nu am apucat încă să-l joc 😀

Spune-ți și tu părerea: