Topul celor mai bine plătiți actori din 2015

By | August 6, 2015

Mă uitam pe Forbes la topul celor mai bine plătiți actori pe 2015 și nu prea îl înțeleg. Robert Downey Jr. își merită locul. Nota 10 pentru că a reușit să renunțe la droguri și a avut o revenire atât de spectaculoasă. A pariat pe Iron Man și s-a dovedit că a făcut alegerea corectă, filmele cu super-eroi sunt la modă acum.

  • 1. Robert Downey Jr. — $80 milioane
  • 2. Jackie Chan — $50 milioane
  • 3. Vin Diesel — $47 milioane
  • 4. Bradley Cooper — $41.5 milioane
  • 5. Adam Sandler — $41 milioane
  • 6. Tom Cruise — $40 milioane
  • 7. Amitabh Bachchan — $33.5 milioane
  • 8. Salman Khan — $33.5 milioane
  • 9. Akshay Kumar — $32.5 milioane
  • 10. Mark Wahlberg — $32 milioane

Să spunem că și pe Jackie Chan îl înțeleg. Deși a făcut un singur film în 2015, l-a făcut pentru China. La câți chinezi sunt, dacă dă jumătate de populație câte un dolar să vadă filmul, îl fac rapid pe Jackie milionar. Vin Diesel e ok, Bradley Cooper a făcut și el Guardians Of The Galaxy anul trecut, cred că primește bani și acum de pe jucării cu Star Lord ratonul. Îi înțeleg și pe Tom Cruise și pe actorii indieni, că și în India sunt mulți oameni. Şi Marky Mark e ok.

Dar ce naiba caută Adam Sandler acolo? Serios, omul ăsta a făcut vreun film cu notă mai mare de 6 vreodată? E un fel de Samsung al actorilor. Scoate 1000 de filme pe an, în speranța că va da lovitura cu vreunul. Pe 2015 cred că a fost bolnav, că a scos doar unul singur, ceva cu PacMan în viața reală. A văzut cineva vreodată un film bun cu Adam Sandler? Cum s-a furișat tipul ăsta în top?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

14 comentarii la “Topul celor mai bine plătiți actori din 2015

  1. Vlad

    Veniturile alea sunt stric din jucatul din filme in 2015 ? Poate se aduna si veniturile pentru filme lansate in trecut, sau poate mai e producator, scriitor pentru altele.

    Cum zici si tu, are o gramada de filme, daca obtine niste maruntis de la fiecare film difuzat pe la televiziuni, se aduna incet incet

    Reply
  2. Costi

    Cu ce e Mark Wahlberg mai bun decat Adam Sandler? Amandoi fac filme destul de proaste, dar care prind la o gramada de lume. Si explicatia pt locul ocupat de Sandler o gasesti chiar pe site la Forbes:

    Or stars who can entertain couch potatoes. That’s the strategy for Adam Sandler, whose films have traditionally been popular with home audiences. Sandler this year signed on to make four films exclusively for Netflix, helping him pocket $41 million despite a dry recent box office run. That’s $9 million more than fellow funnyman Mark Wahlberg, who rounds out the top 10 with $32 million in earnings.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu există termen de comparație între ei. De exemplu Mark a făcut cel puțin un film bun 😀 Până și comedia lui (Pain & Gain) este mai bună decât comediile lui Adam Sandler. Şi încă ceva: a făcut unul dintre cele mai bune seriale ever – Entourage. Dacă nu mă crezi, întreabă-l pe Vlad 🙂

    2. Vlad

      Marius, nu o sa iti vina sa crezi. Se uita la serial !!!!!!11111 am fost la film la cinema si i-a placut.

      Sa nu uitam ca anul trecut a jucat in Transformers. Prost film dar cu incasari babane.

      De Pain and Gain, eu sunt dezamagit. Ca fan the rock din copilarie, a avut un rol de fatalau drogat dus cu pluta. Eu vreau sa il vad ca in G.I Joe, sa ii capaceasca pe toti.

    3. Costi

      Lasa ce a produs 🙂 Tocmai din Entourage am invatat ca producatorii nu prea fac mare lucru 😛 Asa si Adam Sandler a produs Rules of Engagement, care nu e exceptional, dar merge. Succesul serialului e dat de cum joaca actorii, de viziunea regizorului, mai putin de parerea producatorului. Personal, nu cred ca Entourage ar fi fost la fel de funny daca Jeremy Piven nu il juca asa pe Ari Gold 😛
      Oricum, sunt de acord ca filmele lui Sandler nu sunt bune, dar nici ale lui Wahlberg nu mi se par mai interesante. Iar Pain & Gain …. nu am rezistat mai mult de 30 de min la el, asa ca nu e un exemplu bun :))

    4. Revo Post author

      Mark Whalberg a jucat în Max Payne. Restul nu mai contează 😀

    5. Vlad

      Nu o sa stie ea de ce e asa important max payne 😛

    1. Revo Post author

      Așa am tot auzit despre filmele lui. Mi-e frică să mă uit la încă unul 🙁

  3. iarina

    Bradley Cooper a facut vocea lui Rocket, ratonul, in Guardians of the Galaxy, nu StarLord. Also, a scos si American Sniper care e film d-ala de suflet pentru ‘muricans, aka ‘shut up and take my money’ 😀

    Reply
    1. Revo Post author

      Așa, ratonul, un rol mult mai bun 🙂 Mi-a mai atras cineva atenția pe Facebook, am corectat.

  4. razvan

    adica, sa inteleg ca ti se pare mai actor salman khan decat adam sandler?:))

    Reply
    1. Revo Post author

      Pfoa, păi tu n-ai văzut cum poa’ să rupă Salman Khan un autobuz în două doar dintr-o mișcare din șold?! Ar putea Adam Sandler să facă așa ceva?! Nope.

  5. keloo81

    @costi, filmul Pain and gain este exceptia. Iti spun doar cateva alte filme care mie mi-au placut mult: Lone Survivor, 2 Guns, Broken City. Sa nu vorbesc de The Fighter sau Sniper…
    Iar Bradley Cooper este super talentat. Va dau un singur exemplu: The Silver Linings Playbook, un film foarte foarte bun care trebuie vazut.
    Cu privire la Adam Sandler, sunt de parere ca n-are ce cauta in top, filmele din ultimul timp au fost prea tampitele, cu o exceptie doua (imi vine in minte Men, women and children)

    Reply

Spune-ți și tu părerea: