Uber a introdus opțiunea de bacșiș în aplicație?

By | December 14, 2017

Am mai auzit despre această ipoteză, așa cum am auzit și de posibilitatea de a plăti cu cash la șoferii Uber. Până în acest moment nu am văzut opțiunea de tips și nu am întâlnit nici șoferi care acceptă plata cash. Dar acum am dat peste un printscreen pe Facebook:

Foto: Bunescu via Oliver Simionescu

Sunt curios dacă șoferii sunt anunțați după fiecare cursă că au primit tips sau doar la finalul zilei. Deși sunt din principiu împotriva “șpăgii”, mi se pare ok implementarea Uber. Atât timp cât șoferul nu te condiționează din start cu “șefu’, dai și tu ceva acolo”, poate această funcție îi va motiva să fie mai politicoși.

Pe de altă parte, sper să nu cadă nici în extreme, să fie prea mieroși. Oricum, la ultimile două curse am nimerit șoferi care ne-au întrebat dacă vrem bomboane sau apă. Mi se pare de ajuns.

Revenind la funcția de bacșiș, sunt comentarii care spun că opțiunea era disponibilă din vară. Voi ați mai văzut-o până acum? Cum vi se pare ideea?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Uber a introdus opțiunea de bacșiș în aplicație?

  1. Berilac

    Referitor la plata cash, sora mea si-a instalat recent aplicatia. Pentru ca era in graba, nu a reusit sa bage datele de pe card, asa ca a solicitat o cursa, iar aplicatia i-a permis se pare sa aleaga plata cash – probabil se accepta doar la prima cursa (cel putin deocamdata). Soferita (era o tipa) de Uber a fost si ea mirata, cica, dar a acceptat cash fiindca asa ii arata si ei aplicatia. A fost putin mai complicat cu restul (pe bune, nu ca la taxi – e logic ca tip nu avea rest potrivit nefiind obisnuita cu asta), dar pana la urma s-au inteles.
    Referitor la tips, eu nu am facut recent o cursa in Romania, dar in urma cu doua saptamani eram la Lisabona, iar acolo am avut mai multe curse. Aplicatia, insa, nu mi-a aratat niciun moment functia de tips din print screen-ul tau. Am mentionat Lisabona pentru ca ma gandesc ca mai intai trebuia sa fie in afara implmentat, iar apoi la noi. Sau poate va fi doar la noi…
    Eu sunt curios daca cei 20% (comisionul Uber) sa iau si din tips. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Să știi că citeam pe undeva că România este a patra țară din Europa ca importanță pentru Uber. Nu ar fi exclus să apară la noi funcții înaintea celorlalți 🙂

Spune-ți și tu părerea: