Un sfat pentru cei care postează în grupurile de Facebook pentru șoferii din București și Ilfov

By | March 12, 2015

Pe Facebook sunt două grupuri mai mari care se adresează șoferilor ce încearcă să se ferească de radare sau filtre ale poliției: “Radare în București și Ilfov” și “Info Trafic București și Ilfov“. Împreună, acestea numără peste 24.000 de persoane. Să spunem 15.000, în ideea că mulți sunt prezenți pe ambele grupuri.

Sfatul este unul simplu: renunțați să mai postați acolo și treceți pe Waze. Cu Waze puteți face tot ce făceați acolo mai repede, mai bine, mai util și încă multe alte lucruri în plus. Întotdeauna mă gândesc ce puternică ar deveni aplicația dacă acei oameni din grupurile de pe Facebook ar contribui aici cu informații din trafic.

Pe lângă faptul că funcționează și ca navigație, îți arată și gropi, accidente, drumuri în lucru, detalii despre trafic, prețuri la benzină, de poliție și radare nu mai zic. Poți trimite mesaje celorlalți participanți la trafic, poți trimite locația ta prietenilor, te ajută chiar și să mergi în coloană cu alți 3-4 tovarăși. Este singura aplicație de navigație cu care mă înțeleg 100% și am învățat să am încredere orbească în ea.

Şi nici nu consumă mult trafic de date. De la începutul lunii și până acum n-am consumat decât 5 Mb folosind-o zilnic. Pe bune, treceți pe Waze, că mi se pare muncă de sisif cu grupurile de Facebook.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

19 comentarii la “Un sfat pentru cei care postează în grupurile de Facebook pentru șoferii din București și Ilfov

    1. revo Post author

      Dai share drive și ceilalți știu pe unde ești sau unde te oprești. Sau te poți ține după cel care știe drumul, fără să-l stresezi cu telefoane. Uite în poza 4 cum arată.

  1. razorsbk

    Am postat eu într-un comentariu sa folosească waze și mi-au dat ban instant, ca cică nu susțin interesele grupului. Adminul ala e cam îngust la cei 2 neuroni.

    Reply
    1. revo Post author

      Nu, ideea e alta. Probabil că fac ceva reclamă pe grup. Dacă toată lumea trece pe Waze, rămân fără pâine.

  2. Razvan

    Fara painea cui? :)) E voluntariat 100%
    Fiecare om, e absolut liber sa foloseasca alternativa cea mai eficienta, toate sunt bune daca sunt folosite la mom potrivit.
    Dar cum nici Waze nu face reclama grupurilor, nici ele ni fac reclama Waze. E un principiu de promovare, nimic mai mult.
    Si da, chiar si aplicatia asta minune de transforma radarele in vin, are minusuri. ITI RUPE BATERIA!

    Reply
    1. revo Post author

      Mie nu mi-o rupe, plus că o priză USB de mașină costă doar 20 de lei.

  3. Ionescu Marian

    Cum castigi de pe grupurile de facebook in care nu se posteaza decat informatii din trafic?

    Reply
    1. revo Post author

      Reclamă Facebook targetată pe membrii grupului.

  4. Ionescu Marian

    Virbesti din filme sincer. Pe platforme web , bloguri si etc se castiga bani. Pe grupurile de facebook doar bagi bani. Acu daca tu ti-ai luat 100 ron pe articolul asta mai bine puneai (p) dupa titlu, sa stie lumea.
    Cu waze mi se incinge telefonu pot face oua pe el.

    Reply
    1. revo Post author

      Faci mai multe presupuneri proaste aici. Prima ar fi că eu am fost plătit ca să scriu articolul ăsta (și îmi spui mie că vorbesc din filme, lol). A doua ar fi că Waze este o aplicație proastă pentru că telefonul tău nu poate să o ruleze fără să se încălzească. Şi a treia, deduc că tu crezi că cei cu bloguri și site-uri fac bani, pe când pe Facebook toți sunt prieteni și funcționează pe bază de mulțumiri.

  5. Ionescu Marian

    Pentru mine aplicatia e proasta. Nu cred ca samsung S5 e un telefon prost. Sau daca e , macar nu e in rate ca al tau. Ma’ntelegi?

    Reply
    1. revo Post author

      Bun, acum că am eliminat și posibilitatea cu telefonul prost, a mai rămas utilizatorul. Mă’nțelegi?

    1. revo Post author

      Wow, cele două postări ale mele de acum doi ani! Asta schimbă totul! Totuși, hai să ne oprim cu comentariile aici. Dacă pe tine nu te dor prostiile pe care le spui, pe mine încep să mă plictisească. Plus că am impresia că privirea ambiguă te caracterizează. Adios.

  6. razorsbk

    Dacă aplicația merge prost pe S5 asta înseamnă că e o problema:
    1.la utilizator
    2. la telefon

    Pe Nexus merge flawless, dar asta e scopul telefonului. Pe altele pline de bloatware ca samsung altfel sta treaba.

    Reply
    1. revo Post author

      Eu am Note 3 și-mi merge perfect. Nu știu de ce se plânge nenea acolo.

  7. Ionescu Marian

    Chiar acum a plecat cineva de la mine cu un Galaxy Alpha , ars dupa ce a folosit waze 1 zi. Fiecare cu ce il avantajaza, dar nu arunci cu noroi in ceva ce iti era util odata. Daca nu era publicitate, sau era si voiai sa fie subtila, prezentai waze , nu faceai comparatie cu altceva total diferit. Intelegi?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: