Un software bun pentru data recovery?

By | January 31, 2017

La începutul lunii, când am reinstalat Windows-ul, am făcut-o rapid pentru că mă tot enerva să-l văd blocându-se. Evident, ulterior am realizat că poate ar fi fost bine să mai salvez unele lucruri pe care le aveam pe hard disk.

De exemplu un lucru pe care l-am omis complet este fișierul de la Outlook, unde aveam toate contactele și mailurile primite. Nu e mare pagubă, dar dacă se poate, l-aș vrea înapoi.

Am încercat aseară cu EaseUS Data Recovery Wizard și astăzi cu Recuva. Din moment ce știu și formatul (.pst), am zis că ar trebui să fie ușor să le recuperez. Dar ambele software-uri, deși au mod special pentru “Outlook files”, le dau “Deep Scan” și îmi găsesc doar fișierele pe care le-am șters de la instalarea curentă de Windows.

Așadar, întrebările mele sunt două. În primul rând dacă mai pot fi recuperate fișierele după o formatare, și în al doilea rând, dacă știți vreo soluție testată, care să funcționeze.

soft data recovery

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Un software bun pentru data recovery?

  1. George

    Dup un quick format, ar trebui sa fie recuperabile. Daca ai facut full format a durat o vesnicie si ai rescris 0-uri pe hdd, caz in care datele nu mai sunt recuperabile. Parca si Tune Up avea o functie de data recovery si safe deltion (practic facea un full format peste fostele fisiere).

    Sper ca a fost util 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu am făcut zero-filling, doar șters partițiile, creat din nou, instalat Windows. O să încerc și cu Tune Up, merci! 🙂

  2. Ovidiu

    Salut. Daca chiar vrei sa recuperezi informatii pierdute apeleaza la o companie specializata pe recuperari date, insa tarifele lor pleaca de la cateva zeci de euro si ajung pana la cateva sute.

    Reply
  3. Ciprian

    Daca Windows-ul a fost instalat peste informatiile unde erau datele de la Outlook slabe sanse. Nu stiu exact cum se face instalarea, pe ce sectoare, de unde incepe etc… Daca acele sectoare au fost suprascrise/rescrise, trebuie sa apelezi la ceva mai profi. Pana apelezi la ceva mai profi este de preferat sa nu mai utilizezi HDD ala 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: