Urmăriți vloguri sau anumite canale pe YouTube?

By | February 3, 2018

Sunt curios dacă urmăriți vloguri din țară sau din afară. Eu m-am uitat la Casey 2-3 epsioade și nu m-a prins, mă mai uit la Mariciu și TheUnlikeShow foarte rar… și cam atât. Simt că am început să consum mai mult video, însă vlog-urile de tip “entertainment” nu m-au prins deloc. Nu am timp. Le dau play și ajung să schimb tab-ul foarte repede, mă apuc să citesc altă știre sau să dau un refresh pe Facebeook  și apoi constat că s-a terminat clipul căruia îi dădusem play, fără să înțeleg nimic din el.

În schimb mă uit mult mai mult la conținut video de nișă. Am urmărit multe episoade de la Walterific, Mighty Car Mods, JimsReviewRoom, Techmoan sau chiar pe canalul celor de la PC Garage. Consum și foarte multe clipuri despre ceasuri, însă fără a rămâne fidel unui anumit canal. Și dacă tot vorbim de video, YouTube mi se pare cea mai bună sursă pentru rețete culinare, mai ales că poți vedea cum se fac mâncărurile la mama lor acasă. Când vreau să gătesc ceva nou, primul instinct este să mă duc pe YouTube, nu pe un site de rețete.

Ideea este că se vorbește despre video mai mult decât oricând și sunt curios dacă și voi consumați mai mult video ca înainte, și mai ales, la ce anume vă uitați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Urmăriți vloguri sau anumite canale pe YouTube?

  1. Marius V

    Weartesters si Nightwing2303 – cu si despre ghete de baschet
    NBA – pt rezumate
    Rudy Mancuso – entertainment
    si cateodata la Ovidiu Patrascu

    Reply
  2. Cuatu Catalin

    Continutul de pe YouTube e atat de complex si variat incat vad ce vreau cand vreau….Pot spune ca au fost rare ocaziile in care nu am gasit ce am cautat…..nici nu stiam pana acum e existenta acestor vloguri…m-as uita poate la unele dintre ele daca as stii ce subiecte trateaza….CUm si mie imi place sa gatesc ma uit cu interes la materiale video cu acest continut…..chiar merita timpul irosit desi de multe ori pentru un preparat simplu sunt o gramada de retete…vezi ciorba de burta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: