Vă place să mâncați în fața PC-ului?

By | October 17, 2015

Eu recunosc că nu-mi place. Am încercat, dar nu pot, nici acasă, nici la birou. I have failed.

Aveam prin liceu o rutină în fiecare week-end, mă trezeam dimineața (glumesc evident, nu era dimineață) și-mi mâncam cerealele în timp ce mă uitam la un episod din Two and a half men. Bine, nu stăteam neapărat la birou, de cele mai multe ori întorceam monitorul și mă uitam din pat. Dar apoi am realizat că îmi lua mai mult să dau ture între bucătărie și dormitor și să aranjez monitorul, patul, pernele, PC-ul decât cele 20 de minute cât durau episodul.

La birou chiar îmi respect pauza de masă și îmi place ori să mănânc în sala de mese, ori la restaurantele din apropiere. E nevoie de această pauză pentru că la birou sunt o persoană foarte statică și din moment ce nu fumez și nici nu prea iau pauze, se lipește scaunul de mine. Iar acei pași în plus până la restaurant și înapoi mă ajută să-mi ating targetul de pași din S Health și să primesc badge-ul fix când intru acasă pe ușă. Totul este calculat! 😀

Am înțeles și de ce nu-mi place să mănânc la birou. În primul rând pentru că nu-mi place să-mi murdăresc perifericele. Să mănânc chips-uri în timp ce joc CS:GO și să pun mâna murdară de grăsime pe mouse? Hell no!

Apoi, pentru că îmi place să vorbesc cu oamenii. Oricum stăm singuri în fața calculatorului 8-10-12 ore. De ce să nu profităm de acea oră care ni se oferă pentru a socializa, pentru a vorbi, pentru a face o glumă, pentru a râde. Am constat chiar și un lucru tragi-comic. Majoritatea celor care se plâng de plictiseală și spun că nu mai suportă să stea la birou sunt chiar cei care mănâncă la birou. Păi cum să nu te apuce depresia dacă stai atât timp în același loc?

Din cauza asta mi s-a părut bine-venită campania de “detastaturizare” a celor de la Pizza Hut. Mai în glumă, mai în serios, au dreptate. Şi au și o promoție pe site, dacă suni la un număr de telefon primești pe loc un SMS cu 10% discount, pe care-l poți folosi în restaurant. Ce bine ar fi fost dacă citeam asta înainte să trec prin AFI să ridic pizza pentru filmul de aseară.

Hmm, o pizza în timp ce ne uităm la un film … asta este o altă discuție 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: