Voucher cadou pentru ZOOT, de la Uber

By | December 15, 2015

De mult voiam să scriu despre ZOOT și iată că acum am găsit și un motiv. Ce este ZOOT? Este un magazin online de haine care a pornit în 2010 în Cehia și care anul acesta a intrat și la noi pe piață. Spre deosebire de celelate magazine online, ei oferă două chestii inedite. În primul rând, pe lângă faptul că livrarea este gratuită, poți returna produsul, tot gratuit, în 90 de zile. În al doilea rând, poți comanda mai multe produse la “Cabina de fericire ZOOT”, le probezi și le plătești doar pe cele care ți se potrivesc.

Prin curier produsele se livrează în maxim 3 zile, la cabine ajung în maxim 48 ore. Deocamdată au doar două cabine în București:

  • Bd. Elisabeta nr. 40 cu program L-V – 9:00-20:00 și sâmbătă 10:00-19:00.
  • Pipera Plaza cu program L-V – 10:00-20:00, sâmbătă – 10:00-19:00 și duminică 10:00-18:00.
  • Bulevardul Decebal nr. 16. (nu știu mai multe detalii)

Dacă vreți să comandați, am primit pe mail de la Uber un voucher de 90 de lei pentru comenzi de minim 290 lei, pe care le ridicați de la una dintre cele trei cabine. Voucherul este ZOOTXUBER și este valabil până pe 31 decembrie. Nu l-am primit doar eu, toți utilizatorii Uber l-au primit, dar sunt sigur că sunt mulți care încă nu folosesc Uber.

Sunt destul de aproape de cabina din Pipera și mi-ar conveni să comand de la ei, dar deocamdată am și două nemulțumiri. Sunt cam puține branduri și produse (de exemplu nicio pereche de blugi mărimea mea) și prețurile mi se par mari. Poate aveți voi mai mult noroc.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: