World Of Tanks este foarte distractiv pe PS4

By | January 29, 2018

Am abandonat World Of Tanks pe PC acum doi ani, pentru că jocul devenise pretențios ca resurse și update-uri-le deveneau din ce în ce mai mari și mai dese. Ajunsesem să stau o oră după un update, ca să joc 20-30 de minute. Colac peste pupăză, după ce m-am chinuit jumătate de an să ajung la un Tank Destroyer nemțesc, când am ajuns la el, am constatat că un update al jocului îl făcuse între timp un fel de pistol cu apă pe lângă celelalte tancuri de tier-ul lui.

Ieri am găsit World Of Tanks în PlayStation store și am zis să-l instalez doar pentru un meci. După două ore de joc, am constatat că a fost foarte distractiv. Credeam că o să mă enervez din cauză că nu pot ținti la fel de rapid cu controller-ul precum o făceam cu mouse-ul, însă e diferit față de shootere. La World Of Tanks nu contează atât de mult cât de repede țintești, pentru că mai durează și până se întoarce turela. Se desfășoară totul mai lent, ca pentru începători așa ca mine.

Poate că m-am distrat și din cauză că lupta se desfășura la tier mic, și toți se duceau cu capul în față, în loc să fie totul ultra-tacticizat. Oricum, cert este că mi-a plăcut. Dacă aveți PS4, vi-l recomand, că e gratis. Și dacă se mai joacă cineva, poate facem un meci 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “World Of Tanks este foarte distractiv pe PS4

  1. 2Du

    Pierd si eu timpul cu un singur joc la PS4, cand reusesc sa-l fur de la fiu’meu, dar este War Thunder, poate ar trebui sa-l incerci si tu .

    Reply
  2. Cuatu Catalin

    Incearca Eve-on-Line….un joc open world-imens in care poti sa faci tot ceea ce vrei tu..si chiar mai mult…:)….pe PC…:)

    Reply

Spune-ți și tu părerea: