5 Sfaturi pentru un Black Friday reușit

By | November 20, 2014

Iată 5 sfaturi de la un om care întotdeauna a apucat să cumpere produsul care și l-a dorit de Black Friday și care niciodată nu a fost dezamăgit:

1. Fă-ți cont pe toate site-urile de la care ai așteptări. Completează-ți corect datele și adaugă produsele pe care le-ai vrea în wishlist. Dacă nu ai făcut-o deja, fă-o astăzi, undeva până la prânz. Site-urile vor începe să se închidă și să afișeze doar o pagină de teasing.

2. Comandă mai întâi produsele cu reducere mare și pe cele ieftine. Produsele ieftine (un mixer de exemplu) atrag și persoanele care nu erau neapărat în căutarea acelui lucru, dar care sesizează o ofertă bună. Întotdeauna este bătaie mai mare pe ele. Stocul unui TV de 3.000 lei se va epuiza mai greu decât cel al unui mixer de 100.

3. Comandă produsele în comenzi individuale. Dacă adaugi 5 produse în coș și la unul dintre ele se va epuiza stocul între timp, nu vei putea lansa comanda din cauza avertizării că acel produs nu mai este pe stoc. Până stai să-l identifici și să-l scoți din coș, e posibil să se epuizeze stocul și la altele și să fii nevoit să iei de la capăt procedeul. Ştiu că mă vor înjura curierii, dar așa este mai bine.

4. Comandă chiar dacă nu ai toate datele corecte. Când am comandat laptopul vroiam să-l plătesc printr-un voucher dar sistemul nu-mi permitea asta. Mai mult, adresa de livrare trebuia să fie alta, nu cea din cont. L-am comandat și apoi am sunat la eMAG și am făcut ultimele aranjamente la telefon. E adevărat că e un chin să prinzi un operator a doua zi, dar merită. Din păcate se mai adaugă și 2-3 zile în plus la termenul de livrare.

5. Alcătuiește o listă cronologică. Cu magazine și ore la care apar reducerile. Lista mea conține și orele pe care le știu. Ţine minte că la eMAG apar ultimele, probabil vineri dimineață pe la 7. Ceilalți le lansează înainte pentru că încearcă să fure startul. Stabilește dacă ești dispus să comanzi atunci sau aștepți până dimineață.

Este atât de simplu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “5 Sfaturi pentru un Black Friday reușit

  1. Pingback: Lista cu magazine participante Black Friday 2014 + live blogging | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: