A început sezonul Tuborg Christmas Brew

By | November 14, 2014

Tuborg este una dintre cele 4-5 beri care-mi plac, așa că vinerea trecută am acceptat invitația lor și m-am dus direct la fabrică, pentru a fi printre primii care beau Christmas Brew anul acesta. Nu am apucat să văd procesul de fabricație pentru că … înțelegeți voi:

tuborg1

Cert este că Tuborg Christmas Brew se lansează în fiecare an în prima vineri din noiembrie, în ceea ce în Danemarca se numesțe J-Day (Julebryg Day). “Sărbătoarea” datează din 1981 și din 2000 la noi iar berea nu rămâne pe piața decât 10 săptămâni. Ar mai trebui să știți că are 5.6% alcool și se bea la temperatura de 7-10 grade, pentru că este produsă din trei tipuri de malț și la căldură capătă un gust dulceag.

După ce ne-am petrecut pe acolo cu CEO-ul Tuborg România, am pornit cu camioanele (și crăciunițe) în Centrul Vechi, să livrăm primele navete, așa cum e datina.

tuborg2

Am aterizat în Re:Public, unde, dacă nu știți, vă spun eu: din baia băieților poți să te uiți după tipe. Mai precis, există un geam care desparte zona pisoarelor de o zonă cu oglindă. Fetele nu văd nimic prin oglindă și se strâng să-și împrospăteze machiajul, pe partea celaltă ești tu … la pisoar, față în față cu ele, pentru că se vede prin geam. Dubios, nu? Oricum, după 4-5 bucăți de Christmas Brew chiar nu te mai inhibi când își dau tipele cu ruj în fața ta.

_MG_7985

Problema este că a trecut o săptămână de la petrecere și eu n-am găsit Christmas Brew nici la Carrefour-ul de lângă mine, nici la Mega Image. Iar timpul ăsta pierdut nu se mai recuperează 🙁

P.S: Dacă vă place berea Tuborg, înscrieți-vă în Club Tuborg și periodic veți primi un cod prin SMS cu care puteți cumpăra până la 6 navete de Tuborg la un preț special. De exemplu acum costă 40 de lei o navetă. 2 lei pe bere nu e rău deloc. În anii trecuți erau și 4 Tuborg Christmas Brew în navetă, pe lângă cele normale.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: