A mai observat cineva avalanșa de friend requests de pe Facebook?

By | April 6, 2017

Nu mă dau peste cap să fiu interesant pe Facebook și nu accept orice request, așa că nu am strâns decât ~ 700 de prieteni în cei 8 ani de când mi-am creat cont. În ultimii doi ani, cred că am primit cam 3-4 requesturi pe lună.

Până pe la sfârșitul lunii trecute, de când zici că s-a spart țeava. Primesc cel puțin un request pe zi, și parcă mult mai multe de la persoane de sex opus. Culmea este că majoritatea sunt relevante. Adică de la oameni cu care am 10-20 de prieteni în comun.

Am aflat de curând și că lui Mark nu-i mai place să ai multe cereri de prietenie cărora nu le-ai răspuns. A impus o limită la 1000, ca să te forțeze să faci ceva cu cei pe care i-ai lăsat în așteptare.

Şi cum eu mă îndoiesc că am devenit brusc mai simpatic, mă întreb dacă nu cumva avalanșa asta de cereri este încă o manevră de-a lui Mark. La voi cum se simte? Primiți mai multe cereri decât de obicei sau doar eu am “problema”?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

12 comentarii la “A mai observat cineva avalanșa de friend requests de pe Facebook?

  1. Razvan

    Am patit si eu. Poate fi din cauza faptului ca iti apare profilul la rubrica ‘People you may know’ sau ceva de genul.

    Reply
  2. Alex Dumitru

    Majoritatea sunt spam, cel putin la mine. Conturi noi, cu poze furate, care la scurt timp se transforma in pagini pt diferite firme.

    Reply
  3. Andrei

    Nu , nimic, nada…cred ca esti tu baiat frumos de aia dadura navala nubilele.

    Reply
  4. Revo Post author

    Asta este, va trebui să accept realitatea. Înseamnă că am devenit brusc simpatic 🙁

    Reply
  5. Cristiana

    4 ani mai tarziu, vin si eu. DAAA! De la 1 friend request pe luna tops, de 3 zile primesc 5 pe ora. Doar de la sexul opus, evident.
    Sunt ușor panicata, ce sa zic ?

    Reply
  6. Ann

    Well, eu in ultimele 2zile am primit peste 100 de prietenie,relevante,ceea ce mi se pare EVIDENT dubios,incep sa cred ca imi face cineva vreo farsa, zici ca am facebook promovat?? tinand cont ca nu adaug necunoscuti in lista…Ma bucur ca nu e problema la mine si ca nu sunt singura

    Reply
  7. Anca C

    Și eu la fel, de vreo 5 zile primesc câte 1 cerere la 10 min. , deși la setările mele de profil, la cereri de prietenie am bifat “prietenii prietenilor”, chiar și asa e degeaba, primesc cereri de la străini arabi, indieni cu care nu am absolut nimic comun, câte 40-50 cereri de la diferiți bărbați, unii și peste 50 de ani, de parca as fi conectata la vreun site de dating, noaptea la fel, nu se opresc, eu dimineața când ma pregătesc de munca și verific iar lista lăsată goala înainte, iar găsesc vreo 30 de noi cereri… Sper sa se rezolve curând problema, am și făcut raport la Facebook dar nu mi s-a răspuns, sincer ma gândesc deja sa închid contul

    Reply
  8. Adrian Alba

    Da-le accept sau ignora-i..n-au ce rau sa-ti faca.ori sunt oameni curiosi ori e spam. Eu m-am uitat pe profilele lor.majoritatea par legit.si sunt de pe alte continente da.cel mai probabil e un nou algoritm de pe facebook in functie de ce postezi.un fel de domino effect.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: