Aeroportul Otopeni pare că a ajuns la capacitate maximă

By | August 23, 2019

Nu știu dacă ați văzut, dar în ultimul timp se întâmplă numai nasoale la Aeroportul Otopeni. Lipsa ancestrală a cărucioarelor pentru bagaje, pistele vechi, apoi povestea cu scara rulantă aglomerată, iar recent aglomerația și cozile infernale de la plecări.

Un reportaj de la Pro TV spune că oamenii vin cu două ore înainte și tot pierd zborul. Și așa este. Se ajunge la o situație absurdă în care stai 3 ore în aeroport ca să aștepți un zbor de o oră și jumătate. Dacă ai un zbor în intervalul 5-7 dimineața, ai încurcat-o.

Am pățit-o și noi odată așa, când era blocat până și traficul auto. Coada de mașini începea de după primul sens giratoriu, așa că ne-am dat jos direct acolo din Uber și am mers pe jos. Apoi coada de oameni care așteptau la security era până în dreptul insulei de țigări. Iată o poză cu coada:

A se observa și semnul cu “Președinția României la Consiliul Uniunii Europene”, cum tronează mândru deasupra acestei dezordini.

Din fericire atunci ajunsesem mai devreme la aeroport, și ne-am încadrat cu bine în timp. Însă de atunci mereu avem emoții înainte de un zbor (culmea, nu din cauza zborului) și plecăm de fiecare dată cu două ore înainte.

Părerea mea este că aeroportul funcționează de mult timp la capacitate maximă, poate chiar peste capacitate. Și mă tem să nu avem parte în curând de încă un moment de depresie națională din cauza unui accident nasol.

În altă ordine de idei, dacă aveți zboruri programate în perioada următoare, faceți check-in-ul de acasă și încercați să ajungeți cât mai devreme la aeroport.

P.S: La ultimul zbor am văzut că s-a rezolvat românește treaba cu scara. Au pus o persoană cu walky talky la baza scărilor, care primește indicații de sus și astfel dozează fluxul de persoane.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Aeroportul Otopeni pare că a ajuns la capacitate maximă

Spune-ți și tu părerea: