AFI Aventurier – Parc de aventură în AFI Palace Cotroceni

By | August 31, 2016

AFI Aventurier se deschide oficial mâine și este un parc de aventură care promite vizitatorilor AFI Palace Cotroceni trasee cu durată de până la o oră și jumătete și graduri de dificultate diferite. Există chiar și un traseu separat pentru copii. Oricum, probabil dificultatea este mai mică decât găsirea unei perechi normale de blugi de la unul dintre brandurile la modă.

afi aventurier - afi palace

N-ai zice că este loc în interiorul unui centru comercial pentru un parc de aventură adecvat, însă ce au realizat cei de la AFI este impresionat. Au montat o pânză de păianjen imensă, o tiroliană de 110 metri iar cel mai înalt punct al traseului ajunge la 26 de metri. Chiar mă uitam într-o zi și mă gândeam la ce mai folosesc acele roci de decor. Înainte se putea trece pe acolo, parcă a fost și un restaurant acolo. Iată că acum le-au găsit o utilitate.

afi aventurier 2 - afi cotroceni

Prețurile sunt bunicele: 20 de lei pentru tiroliană, 25 de lei pentru traseul de copii și 50 de lei pentru traseul de o oră și jumătate pentru adulți. La Eden Land, cel mai apropiat parc de aventură de București, costă tot 50 de lei, dar un traseu de trei ore. Să zicem că În AFI Palace Cotroceni este mai la botul calului și că avantajul ar fi că poți să te urci la propriu pe pereți când mergi cu nevasta la cumpărături.

afi aventurier 3 - parc aventura

Sistemele de siguranță sunt la fel de bune ca în oricare alt parc de aventură, poate chiar mai sigure. Nu cred că ar risca nimeni cu așa ceva, mai ales într-un centru comercial.

afi aventurier - preturi

În rest, îmi place strategia AFI care a simțit că în ritmul în care apar mall-urile în București e greu să concurezi la dimensiuni, număr de magazine, cafenele sau alte maxime. Așa că încerce să ofere și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber. Anul trecut au pus piesele de LEGO pe masă în preajma lansării Mega Mall, anul acesta au AFI Aventurier pentru a distrage atenția de la Park Lake Plaza.

afi aventurier - cotroceni mall

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: