Deja a început aglomerația de Crăciun

By | December 19, 2017

Voiam să vă supun atenției acest fenomen exotic, atât de rar, încât televiziunile, dar și majoritatea românilor, sunt luați prin surprindere de fiecare dată când se întâmplă. Articolul este scris de fapt ca un newsflash, în expectativa știrilor cu “aglomerație de Crăciun în magazine”.

Situația în teren se prezintă în felul următor:

1. Deja este aglomerat în supermarket-uri. Surprinzător, nu? Ieri am fost până la Kaufland Barbu Văcărescu, să iau ceva de mâncare, pentru că uitasem să îmi iau de acasă. Media de vârstă de acolo contrasta puternic cu sloganul “îndrăznește să fii fresh”. Nu știam de unde este buluceala, până am ajuns la casă și am văzut că majoritatea oamenilor cumpărau en gross cutii de bomboane, cafea și alte asemenea. Recomand supermarketul online, mai ales că au și acolo coșuri cadou.

2. Curierii sunt supra-încărcați. Am comandat ceva de dimineață la un magazin online și cei de acolo m-au avertizat că s-ar putea să nu ajungă până vineri. Ieri m-am uitat la o mașină de Fan Courier și șoferul avea colete care atârnau din spate până peste scaunul din dreapta. Deci este supra-încărcare la propriu. Dacă vreți să comandați ceva online și vreți să ajungă până de Crăciun, comandați cu ridicare din magazin. Unde probabil va fi la fel de aglomerat.

3. Este aglomerație și în trafic. Eu mă uit la cât de lungă este coada de pe Dorobanți ca să-mi dau seama cam care este starea traficului în general. De regulă pe la ora 16-17 coada se întinde între Nespresso și Charles de Gaulle. Ieri era așa pe la ora 14. Deci luați în calcul mai mult timp dacă trebuie să ajungeți undeva cu mașina. Sau mergeți pe jos, că oricum veți recupera de Crăciun caloriile pierdute acum 😛

Poate pot părea niște chestii banale, doar știu că oamenii sunt atât de ocupați în această perioadă încât pierd contactul cu ce se întâmplă în jur. Sfatul meu este să fiți zen și să nu uitați de goosefraba în caz că vă enervează cineva în trafic.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: