Ajutăm și noi un pic?

By | December 15, 2015

Ați observat probabil că pe blogul meu nu prea sunt chemări la astfel de acțiuni. Nu sunt pentru că asta este politica mea. Eu donez periodic, dar o fac pentru că așa simt eu, și nu mi se pare corect să îi trag de mânecă sau să îi judec pe cei cărora nu le place să facă asta.

Poate pare ciudat, dar încerc să găsesc alături de Alice o modalitate de a dona cât mai des și de eficientiza procesul, astfel încât să dăm mai departe și lucrurile care nouă nu ne mai trebuiesc, dar care pentru alții poate sunt o necesitate.

Cu această campanie fac o excepție, pentru că este implicat și un coleg de-al meu și pentru că este făcută cu zâmbetul pe buze. La cât de hotărâți sunt ei și la cât de multe eforturi fac, am zis că ar fi păcat să nu-i ajut și eu, măcar cu un articol. Așadar, dacă vreți să faceți o faptă bună, până pe joi 17 decembrie ora 22:00 puteți trece pe la 4+ Social Caffe, pe Mendeleev 37 pentru a lăsa acolo:

• produse de îngrijire și igienă (săpun, șampon, pastă de dinți, periuță de dinți etc.),
• îmbrăcăminte de tipul căciuli, mănuși, fulare, maiouri, șosete etc.
• dulciuri
• jucării (preferabil noi)
• cărți / caiete de colorat și diverse ustensile pentru scris și colorat.

Sau puteți dona prin transfer bancar la:
Asociatia “Sfintii Voievozi”
RO53CECEBC0230RON0605667
CIF: 14423345
Detalii transfer: si eu sunt unul dintre AjutoareleluiMosCraciun

Cei de la Asociația “Sinții Voievozi” se vor asigura că toate cadourile ajung la bătrânii din căminul din Moinești dar și la copii din Moinești, județul Bacău și cei din satul Cund, Mureș. Eu întotdeauna aleg să ajut copiii sau bătrânii, pentru că mi se pare că ei au nevoie de cea mai mare grijă și cu greu se pot ajuta siguri.

Propunerea mea este să donați cel puțin 100 de lei. Dacă faceți asta și îmi trimiteți un printscreen cu detaliile tranzacției promit să pun site-ul vostru timp de un an într-un blogroll special, în partea dreaptă a paginii.

blogroll

Mă tot gândesc de la începutul lui decembrie la ce aș putea să ofer și nu mi-a trecut mare lucru prin minte. Poate aveți un site nou și vreți să fie mai bine văzut de Google. Nu știu dacă funcționează, veți primi 1-2 click-uri pe zi timp de un an. Poate să ajute, poate să nu. Dar eu cred că merită să încercați. Dacă alegeți să donați această sumă de bani și nu vreți ceva în schimb, eu vă mulțumesc de pe acum.

Şi ca să închei, întotdeauna am apreciat genul de oameni care sunt dispuși să se implice la un asemenea nivel. Poate sunt un pic egoist dar mie îmi place să mă implic cât mai de la distanță. Sper ca pe măsură ce înaintez în vârstă să capăt maturitatea necesară pentru a fi mai aproape de cei care au nevoie.

P.S: Dacă reprezentați o companie și vreți să faceți o donație, Radu are o ofertă foarte bună pentru voi.

Sursă foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: