Am plecat spre Baselworld 2016

By | March 18, 2016

Dacă urmăriți acest blog, știți probabil ce se întâmplă la Mobile World Congress. Ca să fac o paralelă, Baselworld este un fel de MWC pentru ceasuri. Fiecare producător important are câte un stand, iar mulți dintre ei obișnuiesc să-și lanseze noile colecții în cadrul evenimentului. Tot complexul este cât un oraș, de altfel am înțeles că standurile sunt destul de mari încât să poți locui în ele ca într-o casă.

Având în vedere pasiunea pentru ceasuri, am decis să facem și noi o vizită în week-end. Dacă vreți să urmăriți de curiozitate ce se întâmplă, aruncați din când în când un ochi pe pagina de Facebook Horologer. Nu știu dacă ajungem chiar astăzi la târg, dar mâine sigur.

Fiind vorba de o industrie mai exclusivistă, e un pic mai complicat să ajungi față în față cu marile branduri. Chiar dacă plătești taxa de vizitare pentru târg, tot îți trebuie o invitație pentru a ajunge în interiorul standurilor. Altfel poți admira ceasurile doar prin vitrină. În general întreaga industrie mi se pare foarte secretoasă.

Am reușit să stabilim câteva întâlniri, așa că și noi suntem nerăbdători să vedem ce se va întâmpla. Se spune că la Baselworld trebuie să te duci cu încheietura mâinii goală 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am plecat spre Baselworld 2016

  1. doru

    Să îți / vă fie cu folos și totodată relaxantă această experiență.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: