Am primit un Fidget Spinner și nu mi-e frică să-l folosesc

By | June 1, 2017

Probabil că nu există un moment mai potrivit pentru a anunța așa ceva decât de 1 iunie. Am primit un fidget spinner și jucăria antistres mi se pare într-adevăr relaxantă 🙂

Ce mi-ar plăcea cu adevărat ar fi să aflu modul în care aceste jucării devin populare peste noapte. Mai întâi a fost kendama, o jucărie tradițional japoneză, a cărei modă habar n-am de unde a apărut. Apoi parcă peste noapte s-a schimbat trendul, de la kendama la fidget spinner.

Nici despre cel din urmă nu se știe exact cum a devenit așa de popular. Pe wikipedia scrie că a fost inventată o variație de fidget spinner prin 1993, care nu s-a bucurat însă de foarte multă popularitate. Prima mențiune recentă este într-un articol pe Forbes, care spunea că în 2017, fidget spinner-ul va fi o jucărie antistres populară pentru cei care lucrează într-un birou.

Totuși, cumva, popularitatea jucăriei a crescut exponențial în aprilie, ajungând ca până pe 4 mai să ocupe fiecare loc din top 20 Amazon pentru jucării. E uimitor cât de rapid s-a propagat nebunia și la noi, aproape simulta cu America.

La noi în țară mă uitam la numărul rezultatelor pe eMAG. Sunt aproape 400 de produse acolo: de metal, cu led-uri, cu bile, cu zorzoane, cu tot ce vreți. Nebunie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: